Tre viktige mobilcaser på IT-tinget

TØNSBERG: ErgoGroup har i år valgt tre mobilcaser som du bør få med deg på IT-tinget. Abraham Foss vil eksempelvis vise hva Telenor har utviklet av nye mobilløsninger.

Her er mobilcasene på IT-tinget som starter i dag:

Nye muligheter på mobilen
Abraham Foss, leder for Telenor Business Norway, skal gi informasjon om Telenors utvikling, spesielt på mobilitetsområdet. Han vil også fortelle om trender for telekom og IT og om samarbeidet mellom ErgoGroup og Telenor.

Dette samarbeidet gir kundefordeler på flere måter, både for mobile outsourcing, applikasjonsutvikling og mobile tjenester fra Telenor.

Live demo av mobil løsning
Vekterselskapet Securitas, som i Europa alene har 90 000 ansatte fordelt på 21 land, har siden 2004 kjørt pilotprosjekter for å teste om bruk av PDA kan forenkle vekternes jobb og samtidig øke for økt kvalitet på innrapportering.

Securitas er nå godt i gang med å effektivisere og automatisere utrykningsprosessen og vekternes sjekkrunder. Geir Lapstuen, IT-direktør i Securitas Norge, skal gi en live demo av Securitas sin mobile løsning.

Effektiv mobilitet
Store utbyggingsprosjekt krever god logistikk av personell og materialer. Mobile løsninger er med på å sikre effektiv prosjektgjennomføring, samtidig som en høster produktivitetsforbedringer.

Dette er noe av det Thomas Dahl viser frem. Han er prosjektleder for Information Management iAker Solutions.

En kommentar om “Tre viktige mobilcaser på IT-tinget

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com