Inngår mobilitetsavtale om PDA-drift

TØNSBERG: ErgoGroup og Aker Solutions utvider samarbeidet innen satsningsområdet mobilitet med en ny, femårig avtale på PDA-drift.

Dette kom frem på IT-tinget i Tønsberg. Se hvilke tre mobilcaser som ble vist fram.

Mobilitetsløsningene til Aker Solutions ble beskrevet i et foredrag av Thomas Dahl.

– Vi ser på mobile løsninger som et viktig satsningsområde for å bedre kvaliteten og øke effektiviteten i produksjonen vår. Vi har etablert et godt samarbeid med ErgoGroup innen utvikling av våre mobile løsninger. Aker Solutions IT ressurser har i samarbeid med ErgoGroup utviklet funksjonalitet for lager og produksjonsoppfølging tett integrert med MIPS (Aker Solutions eget Material, produksjon og ferdigstillelse system). Vi utvider nå dette samarbeidet til også å omfatte drift og vedlikehold av de mobile enhetene, sier Dahl

Avtalen inkluderer alt fra bestilling og installasjon av nye mobile enheter til forvaltning, retur, kommunikasjon og support. Avtalen forventes å omfatte flere hundre enheter.

– Det eksisterer åpenbart et betydelig, uutnyttet potensial for produktivitetsforbedringer i mange bransjer gjennom økt bruk av mobile løsninger. Vi er glad for å kunne bidra til at Aker Solutions ligger i front i sin bransje med å ta ut disse gevinstene, sier administrerende direktør Terje Mjøs i ErgoGroup.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com