Snart lanseringsfest for Windows 7

Når Windows 7 lanseres 22. oktober vil Microsoft holde en rekke arrangementer rundt om verden, og også rundt om i Norge.

Det aller største norske arrangementet vil finne sted i Oslo, nærmere bestemt i Kunsthallen på Tulinløkka. Samtidig blir det også arrangementer i Bergen, Trondheim, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Bodø.

Felles for de største norske arrangementene er at de blir gjennomført i samarbeid med partnerne Atea, Umoe Itet og ErgoGroup. I tillegg er det flere partnere som selv har tatt initiativ til mindre seminarer om Windows 7 i sitt nærmiljø.

– Vi er svært glade for at våre partnere kjører egne lanseringsseminarer rundt om i landet den 22. oktober, sier Isabella Alveberg, som er direktør for Windows i Microsoft Norge.

– Tanken er at dette skal være en inspirerende dag for alle våre kunder og partnere, fortsetter hun.

Under lanseringen i Oslo vil det på dagen være fokus på de bedriftskunder som allerede har tatt i bruk Windows 7, samt de partnere som hjelper disse kundene med implementeringen. Det vil bli presentert caser og diskutert ulike løsninger. På kvelden vil det i tillegg være et arrangement rettet mot kunder og partnere innenfor forbrukersfæren.

22 oktober blir det også flere store internasjonale arrangementer.

Toppsjefen i Microsoft, Steve Ballmer, skal delta på lanseringen i Paris, og det blir også en større markering i New York.

Se bildeserie da Steve Ballmer sist var i Norge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com