Carrot med givertelefon til FC Lyn Oslo

Som generalsponsor til FC Lyn Oslo og leverandør av telekomtjenester har Carrot Communications etablert en givertelefon som skal være med å finansiere driften av Lyn ut sesongen i år.

– Carrot har etablert en givertelefon for å sikre at en eventuell konkurs i Lyn ikke skal påvirke dagens tabellsituasjon. Ingen i norsk fotball er tjent med at tabellen skal endre seg som følge av at Lyn må legge inn årene før sesongslutt, sier administrerende direktør Andre Jensen i Carrot.

Les Mobizmag.no-saken om da Carrot i mars ble generalsponsor og ga økonomisk gulerot til Lyn.

Lyn i en vanskelig situasjon
– Vi har forsøtkt å bistå FC Lyn Oslo i flere sammenhenger for å redde klubben ut sesongen. Det arbeidet pågår videre, uavhengig av dette initiativet knyttet til givertelefonen, sier Jensen.

Han håper nå at de som har et hjerte som banker for norsk fotball, og dem er det mange av, er med og bidrar til at denne aksjonen skal føre til en fornuftig avslutning av årets sesong.

4 millioner i drift ut året
Det er behov for om lag 4 millioner kroner for å drifte klubben ut året. Så langt har ulike initiativtakere samlet inn i underkant av 2 millioner kroner.

– Det burde derfor ikke være umulig å komme i mål med en redningsaksjon, for å sikre at resultatene fra alle kampene Lyn har spilt, blir stående. For å klare det, haster det veldig å få på plass disse om lag 2 millioner kronene før fristen onsdag 30. september kl. 1200.

– Og for ordens skyld – her er det ikke snakk om å redde Lyn fra en konkurs, men å sørge for at tabellen og resultatene i Tippeligaen blir stående ut sesongen, avslutter Andre Jensen.

Dersom det innsamlede beløpet på givertelefonen likevel ikke skulle føre til at Lyn berges ut sesongen, vil de innsamlede pengene gå til Barneklinikken på Rikshospitalet.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com