Internasjonalt prisdryss for Opplysningen

Under 118 Tracker Awards i Edinburgh gikk Opplysningen av med seieren i to kategorier: Europas beste callsenterleder og Europas beste mobile tjenester.

Avdelingsleder Hege Sæhle Samland ved Opplysningen 1881 i Norheimsund ble under 118 Tracker Awards i Edinburgh tildelt prisen «Call Center Manager of the Year» – beste callsenterleder i Europa.

– Vi er stolte og glade for å motta disse prisene.  Denne europeiske anerkjennelsen er motiverende for det arbeidet vi skal fortsette med for å beholde posisjonen som den beste opplysningsleverandøren i Norge, sier administrerende direktør Anne-Karin Sogn i Opplysningen.

Opplysningen ble også tildelt prisen «Europas beste mobile tjenester», som omfatter et sammensatt og brukervennlig tjenestetilbud på mobile plattformer i Norge.

– Vårt fokus på brukervennlige og innovative tjenester tilpasset alle brukssituasjoner har lenge vært en suksess hos sluttbrukerne, og vi er selvsagt veldig stolte over at 118 Tracker Awards også anerkjenner innsatsen vår på sette området, sier administrerende direktør for mobile tjenester i Opplysningen, Magne Liestøl Larsen.

Det er sjette året på rad at opplysningstjenester fra hele verden konkurrerer om bransjerelaterte priser. I fjor vant Opplysningen prisen for beste europeiske nummeropplysningstjeneste.

I år ble prisutdelingen holdt i Edinburgh, om bord på skipet Royal Yacht Britannia. Det ble delt ut priser i kategorier som blant annet beste markedskampanje, beste mobile tjenester, beste nykommer og mange flere.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com