TEST: Fortsatt like forelsket i iPhone

Sommeren er over, men det som kunne vært en sommerforelskelse er nok sterkere enn som så! Min iPhone er det beste som har hendt meg – rent teknologisk – siden internett internett ble en viktig del av mitt liv.

Fra internett dukket opp i mitt liv i 1995 og frem til jeg kjøpte meg min iPhone i vår, så er det klart at det har vært mange teknologiske nyvinninger som har gjort arbeidsdagen min bedre – samhandlingen med mine kollegaer, partnere, kunder og leverandører mer effektiv, og ikke minst dialog på andre kommunikasjonsmåter enn telefon og fysisk post med familie og venner langt enklere og mer inkluderende.

TEST: iPhone er en middels businessmobil

Jeg leser til stadighet at iPhone er en bra gadget, men en middelmådig businesstelefon – nå sist var det snakk om at det var en middelmådig bussiness telefon fordi den manglet radio. Tull – jeg har alle radiostasjoner jeg kan tenke meg – og enda flere – et klikk unna på min iPhone – greit nok at det blir en dyr radio hvis du bruker 3G og ikke en WiFi – men når det ikke er noe WiFi i nærheten da har jeg nok av Podcasts og musikk å høre på – enten musikk via iPod’en, men ikke minst musikk via Spotify som ENDELIG dukket opp.

iPhone – Sentralnervesystemet mitt
iPhone er på mange måter blitt et slags sentralnærvesystem – via min iPhone har jeg arbeidsverktøy, jeg har all info rett i hånda når jeg trenger det hvis jeg er ute å reiser; når går flyet mitt, når lander jeg, hvor skal jeg bo, hvor bør jeg spise i forhold til gangavstand fra hotellet mitt, skal jeg slå ihjæl noen timer så kan jeg spille litt, se på en film, eller en video Podcast av ymse slag fra nært og fjærnt.

Les også: Mitt nye liv som iPhon-er!

Jeg har en rekke spill, underholdningstjenester, samhandlingsverktøy som Facebook eller Nimbuzz som samler alle mine IM tjenester hvor jeg også kan bruke iPhone’n til å ringe med via WiFi og Skype.

Jeg kan kjøre og delta på WebEx møter via WebEx møteklienten, oppdatere mine prosjekter i Salesforce, sende push-baserte meldinger via Ping som ikke koster SMS-kroner, sjekke etter trafikk-korker via Trafikk-applikasjonen før jeg skal i møter eller gudforby til Gardermoen for å fly når ikke Telepresence eller WebEx er godt nok.

Batteritid er som med all teknologi et område for forbedring, men la nå ikke diskusjonen omkring iPhone ende opp med en ren batteri greie…

Bruker du iPhonen til å ringe med, så er det bare å ringe i vei – i mange timer om gangen – men som med alle andre produkter med farge-skjerm og WiFi så ryker man raskt på batterikapasiteten hvis den brukes aggressivt. Så langt har jeg godt tom for strøm EN gang, og det i løpet av natten når jeg var nesten tom for strøm og hadde glemt å satt den til lading i min iPhone stereo.

iPhone er en solid telefon – for såvel privat- og jobb bruk
Den er en solid underholdningsmaskin – eller en fjernkontrol for både Apple TV, PC’en din, erstatning for musen din, eller hva det nå måtte være.

Jeg kommer til å glede meg over min iPhone i lang tid fremover, og kan ikke tenke meg et liv uten – enkelt og greit!

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com