Fikk mobilkontrakt til 850 millioner kroner!

Det er nedgangstider, men det hindrer ikke mobiloperatører å bruke gigantbeløp på utvikling og vedlikehold. Et IT-konsulentselskap kapret en kontrakt på 850 millioner kroner.

Steria har inngått en kontrakt med den franske mobiloperatøren Société Française du Radiotéléphone (SFR) til en verdi av 850 millioner kroner.

– Steria skal utvikle og vedlikeholde hele SFRs mobile it-system, opplyser Anders Lindgren, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria.

Société Française du Radiotéléphone har siden 2008 gjennomført store forandringer på sitt mobile it-system, og i tiden fremover ønsker telegiganten et nært samarbeid med Steria for å omforme og effektivisere systemet.

Optimaliserer kostnadene
Lindgren forteller at kontraktens varighet foreløpig er satt til fire år.

– I løpet av denne perioden skal Steria i tillegg til å utvikle og vedlikeholde it- systemet hjelpe SFR med å forbedre den operasjonelle ytelsen samtidig som kostnadene optimaliseres, forklarer han.

Steria skal ha overordnet styring i forbindelse med operatørens it-produksjon.

– Dette dekker alt fra kontorapplikasjoner, CRM-verktøy, markedsføring, fakturering, administrative og finansielle applikasjoner, SAP og nettverksapplikasjoner, sier Lindgren.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com