Nå kommer kontantkort for mobilt bredbånd

Trenger du mobilt bredbånd bare av og til? Her er kanskje løsningen for deg. NetCom er først ute med kontantkort for mobilt bredbånd.

NetCom lanserer i dag kontantkort for mobilt bredbånd, der kundene fyller opp saldo etter behov og slipper faste månedlige abonnementsutgifter.

NetCom Mobilt Bredbånd Kontant selges på netcom.no, i kiosker, dagligvareforretninger, bensinstasjoner og fungerer akkurat som et vanlig kontantkort – fyll opp saldo etter behov, og betal kun for det du bruker.

– Den store fordelen med kontantkortet for mobilt bredbånd er fleksibiliteten. For kunder med variert og begrenset forbruk er det ikke alltid like lett å finne et abonnement som passer, men med kontantkortet slipper du å forplikte deg til et fast månedlig beløp, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i NetCom.

Les også: Designermodemene fra Moods of Norway og NetCom

Bra for hyttefolket
Startpakken koster kr 499,- og inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB klart til bruk. Kortet fylles opp med vanlig kontantkort eller via netcom.no, med en pris per megabyte på 2 kroner.

– Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier Vederhus.

Fakta

  • NetCom Mobilt Bredbånd Kontant selges på netcom.no, i kiosk, dagligvare, bensinstasjon og hos de store elektrokjedene.
  • Startpakken inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB klart til bruk og koster kr 499,-
  • Pris per MB: kr 2,- (gjelder i Norge).
  • Du kan fylle på kortet med Kontant Påfyllingskort eller via netcom.no.
  • For å få Mobilt Bredbånd Kontant til å fungere, må kunden installere programvaren til modemet. Det skjer automatisk når modemet med SIM-kortet settes inn i datamaskinen. Deretter må kunden registrere abonnementet hos NetCom ved å sende en tekstmelding fra programvaren til modemet til 1996.
  • Saldoopplysning: Send SMS SALDO til 1995 fra programvaren til modemet.

Hvor mye er en megabyte (MB)?

  • Forsiden på de største nettmediene (vg.no, aftenposten.no, dagbladet.no) er rundt 1,5 megabyte store.
  • Laster du ned en MP3-fil går det oftest med 3-4 megabyte.
  • En vanlig epost uten vedlegg er sjekden større enn 10 kilobyte (0,01 megabyte).

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com