En killertelefon for businessmarkedet

Nå kommer HTC HD2, som er den første Windows-telefonen med HTC Sense. Dette kan bli en vinner i businessmarkedet, så her må Apple og iPhone passe seg.

Med sin høyoppløselige 4,3-tommers kapasitive berøringsskjerm, leverer den ultratynne HTC HD2 mer synlig innhold på en skarpere, lysere og flottere måte.

– Hos HTC har vi tro på at de beste tingene i livet skal oppleves, ikke forklares. HTC Sense er bygget på denne tanken, noe som gjør telefonen enklere og lar mennesker tilpasse opplevelsen på deres unike måte, sier Peter Frølund, som er nordisk salgs- og markedsføringsdirektør i HTC.

– Med HTC Sense forener HTC HD2 kraften og fleksibiliteten til Windows-plattformen med de mest avanserte telefonene vi noen gang har laget, sier han.

HD2 bruker den første kapasitive berøringsskjermen på en Windows-telefon for å gjøre visning, zooming og justering av nettsteder, Microsoft Office-filer, PDF-dokumenter og bilder enklere gjennom bare å bruke to fingre på skjermen.  Den store skjermen gjør det også mulig med raskere, mer effektiv og nøyaktig skriving på skjermtastaturet.  Ved å bruke Qualcomms nye 1Ghz Snapdragon mobilprosessor tilbyr HTC HD2 økt ytelse som forbedrer hastigheten til programmer, video, spill og mer.

Ved å bruke sin store 4,3-tommers vinduslignende skjerm har HTC skaffet til veie en ny dimensjon for været med en lokalisert, animert væropplevelse som utnytter hele HD2s skjerm uten å virke invaderende på viktig innhold og informasjon.  HD2 kan også bli videre forbedret for å vise behovene og stilen din ved å laste ned en mengde morsomme og nyttige programmer på den nye Windows Marketplace for Mobile.

Hold kontakten!
HD2 hjelper deg med å holde kontakten med viktige venner og kollegaer i livet ditt med HTCs kommunikasjon med mennesker i sentrum. Dette gir en enkelt kontaktvisning som viser individuelle øyeblikksbilder med kommunikasjon av konversasjonen din med mennesker i livet ditt, uavhengig av om det ble brukt tale, tekst, Facebook eller e-post.

Mens du er midt i e-postutveksling med noen kan du enkelt trykke på en knapp for å ringe vedkommende.

HTC har også inkludert en ny Windows-basert versjon av Twitter-programmet sitt, HTC Peep.  Bildene du tar med det 5 megapiksel-kameraet kan også raskt deles via Facebook eller Twitter.

Forbedringer
Med HTC Sense-opplevelsen inkluderer HTC HD2 et spekter av forbedringer som utvider og foredler den totale telefonopplevelsen.

HD2 inkluderer en rekke sensorer som inkluderer en avstandssensor som brukes til å motvirke falske skjermberøringer når telefonen løftes opp for å svare eller utføre en samtale.

En lyssensor justerer automatisk lysstyrken til skjermen.  Ved å bruke 3G-tilkobling tilbyr HTC HD2 også personlig WiFi hvor som helst for datamaskinen din eller andre enheter.

Det som også er tilgjengelig for HTC HD2 er det valgfrie bilmonteringssettet som automatisk gjør om HD2s brukergrensesnitt til en fingervennlig navigeringsopplevelse for kjøring i bil.

Windows-telefon
Som en ny Windows-telefon viser HTC HD2 fram de kraftige mulighetene for sending av meldinger, surfing og produktivitet som leveres av Windows Mobile 6.5.

Ved å tilby en markedsledende e-postopplevelse som er komplett med muligheten til å synkronisere med Microsoft Exchange, har du muligheten til å sjekke og administrere flere e-postkontoer.

Microsofts nye My Phone-tjeneste gjør det mulig å automatisk ta sikkerhetskopi og synkronisere bilder, musikk, kontakter og tekstmeldinger gratis fra HD2 til internettet.

Snart i butikken

HTC HD2 vil være tilgjengelig senere denne måneden med utvalgte operatører i Norden. Pris er ikke kjent.

En kommentar om “En killertelefon for businessmarkedet

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com