Telenor lanserer torsdag Samordnet Kommunikasjon

Telenor vil torsdag lansere en løsning for Samordnet Kommunikasjon (Unified Communications) i det norske markedet. Med seg på laget har de Microsoft.

Telenor hevder at de er den første operatøren som kommer med Samordnet Kommunikasjon (Unified Communications) i Norge.

Lanseringen av den nye løsninen vil bli presentert for pressen torsdag formiddag.

De vil få høre om hvilke forventninger Telenor har til utviklingen av markedet og hvordan de nå ønsker å posisjonere seg.

Telenors folk ønsker å demonstrerer hva Samordnet Kommunikasjon fra Telenor er og hvordan de verdiøker kundens egen UC-installasjon med Telenors tjenester.

Telenor opplyser at de i dag har nærmere 30 000 brukere på vår egen UC-løsning og de begynner å få gode erfaringer med de gevinstene organisasjonen har oppnådd med å jobbe med UC.

Det sier litt om Telenors ambisjoner når deres partner, Microsoft, også være tilstede og dele sine globale erfaringer på området.  Knut Aasrud, leder for telekom- og mediasektoren i Microsoft for markedene Europa, Midt-Østen og Afrika, skal dele sine erfaringer innen Samordnet Kommunikasjon.

Les også: Aasrud blir telekomsjef i Microsoft

En av Telenors kunder, skolene i Sør Trøndelag Fylkeskommune skal være tilstede på arrangementet og fortelle om sine ambisjoner for Samordnet Kommunikasjon i skolen.

En kommentar om “Telenor lanserer torsdag Samordnet Kommunikasjon

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com