Windows Phones ble lansert over hele verden

I går hadde Steve Ballmer og Microsoft en verdensomspennende lansering av en mengde nye mobiltelefoner. Felles for disse er at de er basert på Windows Mobile 6.5.

Les også: 6. oktober kommer Windows Mobile til Norge.

– Vi ønsker alle å være så nær de mennesker og den informasjon som er viktig for oss som mulig. Med en Windows Phone har brukeren alltid kommunikasjonsverktøyene de trenger, i tillegg til underholdning og applikasjoner som underletter i hverdagen, sa toppsjefen i Microsoft, Steve Ballmer (bildet) på lanseringsarrangementet.

Les også: Mobizmag.no møtte IT-bransjens mektigste mann (Steve Ballmer)

Nytt grensesnitt
I utviklingen av Windows Phones har fokuset vært rettet mot å tilby et grensesnitt som fungerer optimalt uansett om man bruker telefonen i jobb- eller privat sammenheng.

Operativsystemet byr selvsagt på jobbrelaterte programmer som, Word, Excel, OneNote, PowerPoint (lese filer) og Microsoft Exchange, men er samtidig en fullverdig underholdningssentral.

Musikk, film, surfing, chatting på Messenger og spill er lett tilgjenglig og telefonene er oppsatte for bruk av Facebook og Live Spaces.

I tillegg til det nye operativsystemet lanserer Microsoft også to nye tjenester som gjør mobilhverdagen enklere; My Phone og Marketplace.

Se video om hvordan Windows Mobile 6.5 egentlig er

My Phone
Dette er en løsning som gjør at du enkelt kan ta sikkerhetskopier av sin Windows Phone.

Kontoen er koblet til Live-ID, den som brukes til Messenger eller Hotmail.

My Phone gjør at det er svært enkelt å redigere og synkronisere kontakter, kalender, oppgaver, tekstmeldinger, bilder, musikk og dokumenter.

En annen smart løsning er muligheten for å fjernlåse telefonen, alternativt slette innholdet hvis telefonen din blir stjålet.

Les også: En killertelefon for businessmarkedet (om HTC HD2)

Marketplace
Dette er en forhåndsinstallert applikasjon på Windows Phones, og kan også lastes ned og brukes på telefoner med Windows Mobile 6.0 og nyere.

På Marketplace kan du laste ned applikasjoner for både jobb og underholdning. Om brukeren kjøper en applikasjon for å så angre på kjøpet er det “åpent kjøp” i 24 timer.

Du kan altså returnere applikasjonen og få pengene tilbake. Dette er begrenset til en gang per måned.

2 kommentarer om “Windows Phones ble lansert over hele verden

  1. Et greit poeng å få frem er vel at MyPhone er myntet på privatmarkedet. Sitat Microsoft:

    Hvis du allerede synkroniserer kontakter, kalenderavtaler eller oppgaver med en Exchange ActiveSync-konto (EAS), kan du ikke synkronisere dem med My Phone for å unngå konflikter med Exchange-kontoen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com