Disse blir partnere på Altibox-mobil

Altibox (tidligere Lyse Tele) og direktør Eirik Gundegjerde (bildet) har inngått samarbeidsavtale med to energiselskaper om levering av Altibox-mobil.

NTE (Nord Trøndelag Elektrisitetsverk) og Notodden Energi blir partnere på Altibox-mobil.

– Vi er glad for å øke antallet partnere på mobil. Mobil er en viktig tjeneste som utfyller de andre tjenestene som våre partnere tilbyr, sier administrerende direktør Eirik Gundegjerde i Altibox. Selskapet leverer nå internett, digital TV, IP-telefoni, mobil og alarm.

– Mobil skal mer og mer knyttes opp mot fiberkabelen og Altibox-tjenestene. Før sommeren lanserte Altibox muligheten for å styre PVR-dekoderen med mobiltelefonen. Altibox-mobil kunder logger automatisk på PVR-tjenesten og det er ingen kostnad for å starte opptak. Slike sammenkoblinger gir mange nye muligheter og vil bli viktig fremover, sier Gundegjerde.

– Vi er fornøyd med at vi kan legge enda en tjeneste inn i den pakken som vi alt har et godt samarbeid om , sier administrerende direktør Odd Terje Rygh i NTE Bredbånd.

– Framover vil vi se en ytterligere sammensmelting av mobiltelefoni og bredbånd, derfor er vi fornøyd med at vi nå legger dette inn i vår tjenesteportefølje, sier Rygh.

– Fellesnevneren for de vi driver på med er ønske om å få enkle og fremtidsrettede tjenester. Vi utvikler hele tiden tilbudet av tjenester, slik at de er i samsvar eller overgår våre kunders forventninger, sier Gundegjerde.

Fakta

  • Altibox er et nasjonalt samarbeid av leverandører som tilbyr fiberoptiske kommunikasjonsløsninger som interaktivt tv, lynraskt internett og rimelig telefoni i én og samme fiberkabel.
  • I tillegg knyttes nå mobil– og alarmtjenester til fiberkabelen.
  • Altibox har i dag 147 000 tilknyttende kunder i hele Norge.
  • Datterselskapet Altibox Danmark har 10 000.
  • Altibox AS eies av energikonsernet Lyse.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com