Info-topp i Telenor sier opp jobben

Hun har jobbet med informasjon i Telenor-konsernet siden 2002.Nå har Ingrid Schiefloe sagt opp jobben som informasjonssjef i Telenor ASA.

Schiefloe blir ny direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Entra Eiendom. Hun begynner i stillingen 1. januar 2010.

Ingrid Schiefloe var først informasjonssjef i Canal Digital, deretter som kommunikasjonsdirektør i Telenor Broadcasting Holding og i fjor ble hun informasjonssjef i Telenor ASA.

– Å forlate Telenor, var ingen enkel avgjørelse, men muligheten til å begynne i bransjen eiendom og bedriften Entra, kunne jeg ikke la gå fra meg. Det blir spennende å få være med på den videre utviklingen i et av landets ledende eiendomsselskap. Jeg gleder meg til igjen å få jobbe med eiendom, en bransje jeg i mange år har vært opptatt av, sier Schiefloe.

– Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av Ingrid Schiefloe. Hun har bred erfaring både fra media, kommunikasjon og arbeidet med samfunnsansvar. Hun kjenner eiendomsbransjen godt og nyter stor tillit. Det er hyggelig hun har takket ja til å bli en del av vårt team, sier administrerende direktør Kyrre Olaf Johansen i Entra Eiendom.

En kommentar om “Info-topp i Telenor sier opp jobben

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com