24SevenOffice havnet på kremliste

24SevenOffice er kommet med på Deloitte Technology Fast 50 liste over de raskest voksende teknologiselskapene i Norge.

– Det er svært gledelig å komme med i et så eksklusivt selskap som Deloitte Technology Fast 50. Det faktum at Deloitte blant annet måler over hele fem år og at man må ha en egenutviklet teknologi gjør denne listen unik, sier Ståle Risa (bildet), COO i 24SevenOffice ASA.

Deloitte legger vekt på at det er viktig for et samfunn å ha et næringsliv i vekst. Noe av det aller viktigste og mest verdifulle er bedrifter som vokser som følge av egenutviklet teknologi.

Deloitte Technology Fast 50 har i en årrekke satt fokus på disse hurtigvoksende bedriftene som ofte også har unik teknologi som hevder seg internasjonalt. Hvert år undersøker Deloitte et stort antall norske teknologibedrifter, og rangerer dem etter vekst de siste fem årene. Dette er en del av en større internasjonal rangering.

24SevenOffice er ledende i Europa på SaaS-baserte ERP og CRM systemer og er et av de aller første selskapene i verden som benyttet AJAX teknologi i sine applikasjoner. I følge IDC vil markedet for SaaS øke med 27 prosent årlig de neste fire årene, i motsetning til tradisjonelle lokale installasjoner som vil øke med 4 prosent per år i samme periode.

– Vi er godt posisjonert til å ta vår del av i veksten innen SaaS. Vi har nå hatt 10 kvartaler på rad med over 30 prosent vekst og er dermed også et av børsens raskest voksende selskaper, avslutter Risa.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com