Blir ny sjef i Phonero

En tidligere toppsjef i Ventelo tar over som administrerende direktør i Phonero. Nåværende leder, Steffen Hellum, går inn i Phoneros ledergruppe og blir selskapets salgsdirektør.

Tidligere toppsjef i Ventelo, Thore Berthelsen (bildet), overtar nå som sjef i Phonero.

Han var Ventelos første toppsjef og ledet teleselskapet fram til våren 2006.

Berthelsen har 15 års erfaring i norsk og nordisk telekom og har ledet teleoperatører som kjennetegnes av sterk organisk vekst og høy kundetilfredshet.

1.000 bedrifter signert i år

–    Phonero har på meget kort tid etablert en sterk vekst innen mobiltelefoni og fasttelefoni. Mer enn 1.000 bedrifter har så langt i år signert med selskapet og vi er i dag en av de raskest voksende teleleverandørene i det norske bedriftsmarkedet, sier Thore Berthelsen.

–    Jeg ser frem til å videreføre og øke den tilveksten som vi nå har, og med nærmere 100 selgere over hele landet har Phonero allerede en årlig tilvekst på mer enn 100 millioner, fortsetter han. Aggressive priser, kvalitetstjenester og markedets beste kundeservice står sentralt når vi utfordrer våre konkurrenter. Sterk profesjonalitet i ledelse, salgs- og serviceapparat er også viktige forutsetninger for å bygge Phonero til en betydelig utfordrer i markedet.

Mener timingen er god
– Timingen for å utfordre de etablerte aktørene i bedriftsmarkedet er god, sier Berthelsen.  Det er helt klart en økt fokus kostnadsfokus blant bedriftene.  En stor majoritet av bedriftsbrukerne betaler langt mer for tjenestene enn nødvendig og her vil våre priser og tjenester gi betydelige besparelser. I tillegg ser vi et nytt og stort marked vokse frem, nemlig Mobilt Bredbånd. Her har vi klare ambisjoner.

Fakta

  • Phonero leverer teletjenester til norske bedrifter og offentlig sektor.
  • De er en fullservice leverandør av mobil-, fasttelefoni og mobilt bredbånd.
  • Selskapet har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
  • Phoneros hovedaksjonær er Sveaas-kontrollerte Kistefos.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com