Styr egen økonomi på iPhone

SpareBank 1 er første bank i Norden som tilbyr pivatbudsjett på iPhone. Bak står GoMobile. Med denne løsningen lager du et ferdig budsjettforslag på under ett minutt.

Sju av ti nordmenn setter ikke opp budsjett. Mange mener de ikke trenger budsjett mens andre oppgir at de synes det er for krevende å følge.

Dessuten er det for vanskelig og tar for lang tid å lage et budsjett, viser resultatene fra den siste forbrukerundersøkelsen fra SpareBank 1.

– De aller fleste har behov eller nytte av et verktøy som gir oversikt over inntekter og utgifter. Dessverre har mange av privatbudsjettene vært vanskelige å fylle ut og tidkrevende å ta i bruk, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1.

Individuell tilpasning
Privatbudsjett for iPhone lar deg på en enkel måte få oversikt over egen og husstandens økonomi. Basert på noen få nøkkeltall gir applikasjonen et ferdig forslag til budsjett. Det er også mulig å legge inn egne tall for individuell tilpasning av budsjettet.

Et budsjett er et meget nyttig verktøy for å få oversikt og ta kontroll over egen økonomi. Budsjettet gjør det enkelt å prioritere og foreta riktige økonomisk valg.

SpareBank 1 tilbyr allerede to versjoner for nettet: en versjon for de som vil ha det enkelt, og en versjon med mer avanserte valgmuligheter.

Simuler effekt
SpareBank 1 privatbudsjett kombinerer på en unik måte hensynet til brukervennlighet og nytte. Ved å leke med tallene kan brukeren selv simulere effekten av sine økonomiske valg.

– Vi ønsker å være til stede der forbrukerne er, enten det er på pc eller mobil.. Derfor er det naturlig vi også tilbyr løsninger for iPhone. I denne prosessen har vi invitert brukerne til å være med på å utvikle privatbudsjettet, sier informasjonsdirektør Christian Brosstad i SpareBank 1 Gruppen.

Fakta

  • Privatbudsjettet er utarbeidet i samarbeid med GoMobile og er basert på data fra SIFO.
  • Det kan lastes ned gratis til iPhone eller iPod Touch fra iTunes App Store.

2 kommentarer om “Styr egen økonomi på iPhone

  1. Genialt! Kommer det en Android klient også? Isåfall får Sparebank 1 ihvertfall en ny kunde 🙂

  2. Jeg tror mange er enig i ditt innspill. Jeg tror det er feil at man bare lager applikasjoner for iPhone. Jeg ville ha gjort det samme for Android og Symbian.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com