Nytt og forbedret Intelligate-telefonsystem

Aastra-direktør Bjørn Inge Lindhjem lanserer nå Intelligate versjon 7.8. Denne kommer nå med mobilklient for Blackberry- og Symbian-baserte telefoner, for eksempel Nokia og Samsung.

Dette er et telefonsystem beregnet på små og mellomstore organisasjoner. Den nye versjonen har forbedrede funksjoner for mobile brukere og ansatte som er på farten, men samtidig ønsker å være tilgjengelige og produktive.

Kun «ett nummer»

Funksjonen Fast mobil konvergens (FMC) betyr at mindre organisasjoner kan bruke funksjonen ”Ett nummer”, slik at alle ansatte alltid kan nås via ett og samme nummer uansett hvor de befinner seg. Ved hjelp av FMC får man via mobilen tilgang til de samme funksjonene som man er vant med fra fasttelefonen, for eksempel konferansesamtale, viderekobling og dessuten tilbakeringing.

Den nye versjonen har også muligheten for taleinnspilling og Microsoft Outlook-integrasjon med softphone 2380i, som kan installeres på datamaskiner.

Intelligate 7.8 er tilpasset for 2 til 400 tilkoblinger (600 i et Intelligent Network) og for både IP og tradisjonelle linjer, i tillegg til opptil 40 forskjellige geografiske steder. En hel rekke programmer er tilgjengelige for Intelligate, for eksempel kontaktsenter, Unified Communication med flere.

Fakta

  • Aastra Telecom Norway er en norsk avdeling av Aastra Technologies Limited.
  • Selskapet er en ledende global aktør innen bedriftskommunikasjon, med hovedkvarter i Concord (Ontario) Canada.
  • Selskapet utvikler og leverer innovative og integrerte løsninger for mindre og større bedrifter rundt om i hele verden.
  • Aastra setter bedrifter istand til å kommunisere og samarbeide mer effektivt ved å tilby kundene et fullt sortement av produkter basert på IP- og tradisjonelle teknologier.
  • Disse inkluderer terminaler, systemer og applikasjoner. 

Legg igjen en kommentar