Tror på stor vekst innen unified communication

Til tross for finanskrisen gjør Atea ASA det bra. Konsernsjef Claus Hougesen tror på stor vekst innen såkalt samordnet kommunikasjon neste år.

I dag kom resultatene for tredje kvartal, med driftsinntekter på 2 890,2 millioner kroner.

EBITDA var på 107,6 millioner kroner, en oppgang på 10 prosent fra året før og en EBITDA-margin på  3,7 prosent.

I de første tre kvartalene av 2009 genererte Atea driftsinntekter på 10 179,5 millioner kroner og en inntektsvekst på 1,2 prosent.

EBITDA for de første tre kvartalene endte på 315,8 millioner kroner, og kontantstrømmen fra driften økte til 192,9 millioner kroner fra 190,1 millioner kroner året før.

–    I lys av krisen i verdensøkonomien og de siste markedsprognosene som sier at det totale nordiske IT-infrastrukturmarkedet vil falle med 3,8 prosent i 2009, er vi selvsagt fornøyd med våre egne resultater i de første tre kvartalene av 2009 og at våre offensive angrepsplaner kombinert med et høy kostnadsfokus i organisasjonen skaper positive resultater i en utfordrende tid, sier konsernsjef Claus Hougesen i Atea.

Sterk i troen på unified communication
– Jeg kan se at vi hver dag bygger opp et enda sterkere grunnlag for sterk inntektsvekst etter krisen, og nye forretningsmuligheter åpner seg hver dag innenfor vår bransje, som for eksempel lanseringen av Windows 7 og sterk vekst innenfor unified communication. Alt dette sett under ett vil gjøre det mulig for oss å nå vårt ambisiøse mål på 20 milliarder kroner  i driftsinntekter i 2011, sier Claus Hougesen.

Legg igjen en kommentar