Hjelper deg å migrere trygt til Windows 7

Flere av Symantecs datasikkerhetsprodukter er nå klar for bruk under det nye operativsystemet Microsoft Windows 7.  Se hvilke programmer det gjelder.

Symantec kunngjorde i dag sin støtte for Microsoft Windows 7, med sin Norton-familie forbrukerprodukter og forbedrede versjoner av sine teknologier for bedriftssikkerhet, backup og gjenoppretting samt migreringsteknologier.

Les også: Derfor bør du oppgradere til Windows 7

I tett samarbeid med Microsoft har Symantec utarbeidet løsninger som hjelper Microsoft-kunder, så vel forbrukere som store virksomheter, med å forenkle migrering til Windows 7 og bygge opp et tryggere, og sikrere IT-miljø.

– Vi har arbeidet flittig med Microsoft for å sikre at våre kunder forblir fullt beskyttet på Windows 7. Våre flaggslipsprodukter i Norton-familien er alle sammen Windows 7-kompatible, og aktive Norton-kunder har rett på kompatibilitetsoppdateringen gratis, sier Anders Lindqvist (bildet), som er sjef for Symantec i Norge.

– Våre kunder trenger løsninger som letter migrering og sørger for beskyttelse mens de oppgraderer sine IT-miljø til Windows 7.  Symantec har forpliktet seg til å sørge for at Microsoft-kunder har de løsningene de trenger for å migrere trygt til Windows 7, sier Anders Lindqvist.

Omfattende beskyttelse for forbrukere

Norton Internet Security 2010 og Norton AntiVirus 2010, som inneholder den nye og innovative Quorum omdømmebaserte teknologien er konstruert for å levere sikkerhet for Windows 7.  I tillegg er så vel Norton Internet Security 2009 som Norton AntiVirus 2009 og Norton 360 Versjon 3.0 oppdatert til å støtte Windows 7.  Aktive abonnenter vil automatisk motta de korrekte kompatibilitetsoppdateringene via Internett og trenger ikke foreta seg noe aktivt for å oppgradere.

I tillegg til flaggskipsproduktene i Norton-familien er også OnlineFamily Norton, Norton Online Backup og Norton Utilities alle Windows 7-kompatible. Brukere av eldre utgaver av Norton sikkerhetsprodukter kan besøke Norton Update Center for informasjon om hvordan de kan få de nyeste utgavene av produktene sine og undersøke om en Windows 7-kompatibel versjon er tilgjengelig.

Strømlinjet migrasjonsprosess

Symantec har installert og migrert over 300 millioner stasjonære og bærbare datamaskiner til Windows 2000, XP, Vista — og nå Windows 7.  Symantecs løsninger automatiserer Windows 7-migrasjonsprosessen og hjelper brukeren med å redusere migrasjonskostnader og kompleksitet.

Altiris Deployment Solution fra Symantec forenkler migrasjonen til Windows 7 og muliggjør smertefri utrulling for organisasjoner i alle størrelser. Altiris Client Management Suite fra Symantec benytter de samme Windows 7-migrasjonsaktivitetene og legger til funksjonalitet for bred IT livssyklusadministrasjon for løpende utrulling, administrasjon og problemløsning.

Windows 7 image- og migreringsstøtte tilbys nå med Altiris Deployment Solution og Altiris Client Management Suite.

Forbedret sikkerhet for bedrifter

I takt med at antall Internettbaserte virus øker og truslene blir mer sofistikerte, må bedriftene beskytte seg med mer enn tradisjonell antivirusteknologi.

Symantec har utviklet programvare konstruert for Windows 7 for å hjelpe til og sikre at Microsoft-kundene er mer komplett beskyttet. Symantec Endpoint Protection gir profesjonelle Windows 7-kunder trygghet for at deres virksomhetskritiske verdier er beskyttet mot dagens kjente og ukjente trusler.

Automatisert backup og gjenoppretting

Mangel på fullstendig backup- og gjenopprettingsbeskyttelse for stasjonære og bærbare PCer utsetter organisasjoner for risiko for å tape kritisk forretningsinformasjon og kan hinder produktivitet under migrasjon til Windows 7.

Løsninger for informasjonsadministrasjon som støtter Windows 7 kan hjelpe organisasjonen med å komme seg raskt op pi drift dersom de skulle komme ut for et systemavbrudd, menneskelig svikt eller katastrofe.

Kommende utgaver av Symantec Backup Exec og Backup Exec System Recovery vil støtte Windows 7, slik at små og mellomstore bedrifter kan gjenopprette data eller komplette Windows 7 stasjonære og bærbare PC-er i løpet av minutter, selv på ulik maskinvare.

Produkttilgjengelighet

Følgende Symantec-produkter er Windows 7-kompatible i dag

Følgende produkter er planlagt Windows 7-kompatible i slutten av 2009 eller tidlig 2010:

Legg igjen en kommentar