Svensk mobilselskap inntar Norge med eget kontor

PocketMobile har i det «skjulte» vært i Norge siden mai, men åpner tirsdag sitt nye kontor i Oslo. Da vil Gunnar Kvarme (bildet) avsløre hvordan de skal angripe det norske markedet.

PocketMobile utvikler og leverer løsninger til virksomheter med mobilt personale. Deres kunder finnes i en rekke ulike bransjer, der en ved å støtte medarbeiderne og effektivisere forretningsprosessene oppnår økt lønnsomhet.

Eieren av det norske Pocket Mobile AS – Pocket Mobile Communications AB – er Skandinavias ledende leverandør av mobile programvareløsninger til bedrifter med egen flåte av kjøretøy eller mobile ansatte. Pocket Mobile har utviklet et modulært mobil databehandlingsplattform, PreCom (Premium Communication), som er grunnlaget for all virksomhet i Pocket Mobile.

Den norske Pocket Mobile-sjefen, Gunnar Kvarme, har bakgrunn fra Fireside Home & Comfort, Microsoft og SAS.

Pocket Mobile har en klar partnerstrategi og jobber mot markedet med og gjennom partnere.

Tusenvis av lastebilsjåfører, sikkerhetsvakter, service, hjemmeomsorg, osv. bruker mobile løsninger og systemer basert på PreCom for eksempel enkelt og effektivt utføre administrative oppgaver, og motta ulike typer bestill informasjon via sin mobile enhet.

Et annet eksempel på fordelen er at ansatte på kontoret mer kontroll over sine tjeneste organisasjon og får effektive, detaljert og omfattende sanntid informasjon om hva som skjer i organisasjonen.

Flere store selskaper i Sverige har valgt PocketMobile og PreCom som en plattform for sine mobile løsninger: Schenker, BTF, Ragn Sells, Munters, Fortum, General Electric, G4S og andre.

Det er grunn til å tro at Pocket Mobile-sjefen Gunnar Kvarme nå vil jakte på tilsvarende kunder i Norge.

Fakta

  • Pocket Mobile ble grunnlagt i 2001 i Sverige.
  • Selskapet har i dag ca 80 ansatte fordelt på kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo.

Legg igjen en kommentar