Få Billy og andre tegneserier til din iPhone

Egmont er først ute i Norden med å gi deg muligheten til å lese seriestriper på en iPhone eller en iTouch.

Først ut blant en lang rekke er et par amerikanske serier og tre oppegående representanter for norsk samtidssurrealisme. Det gjelder tegneseriene Ernie, Billy, Rex Rudi, Helt Nils og ikke minst Eon i hendig lommeformat.

Og prisen? Smale 17 kroner, for 100 utvalgte striper.

Så vil du ved hjelp av elektronikk (eller magi) se at du kan få striper i buksa di. Dette er ikke en bremsesporvits – bare så det er sagt. Dette er et pilotprosjekt, og dersom det funker, skal man ikke se bort fra at det kan dukke opp andre norske favoritter til avnytelse gjennom luren. I første runde en iPhone.

Og som vanlig er med et pilotprosjekt, er Egmont fullstendig avhengig av tilbakemeldinger fra brukerne. Hva synes dere? Hva liker dere? Hva kan forbedres? Har dere forslag til andre serier som kan gis ut?

Gå inn på Pondus.no og bruk kommentarfeltene og gi oss sukker, salt og pepper, slik at vi kan fortsette med å gi dere seriegalskap i lomma, skriver selskapet i en pressemelding.

Bak iPhone-opplegget står Helge Birkelund, som er online/portal-sjef i Egmont. Før han kom til mediehuset Egmont jobbet han i Microsoft Norge.

Legg igjen en kommentar