Nyttig printprogram for iPhone-brukere

Canon lanserer i dag programmet Easy-PhotoPrint for iPhone (Canon iEPP). Programmet kan lastes ned gratis og gir enkel trådløs utskrift av bilder fra iPhone eller iPod touch.

Programmet kan benyttes på Canons PIXMA MP990, PIXMA MP640 og PIXMA MP560-skrivere.

Det brukervennlige programmet er kompatibelt med iPhone 3G, iPhone 3GS og iPod touch (OS 2.2.1 eller senere) og gir kvalitetsbilder med tre enkle trinn: åpne programmet, velg bilder og skriv ut. Når Canon iEPP er installert fra iTunes App Store, registreres automatisk skrivere med WiFi -tilkopling, slik at du raskt og enkelt kan hygge deg med å skrive ut bilder.

Med iPhone- og iPod touch-teknologiens intuitive funksjoner kan du få frem en indeks med miniatyrbilder ved hjelp av et tastetrykk. Med tommel- og pekefinger kan bildene raskt trekkes ut i større størrelse slik at du kan studere dem nærmere før utskrift – en praktisk funksjon som reduserer feilutskrifter. Et raskt trykk sender det valgte bildet direkte til PIXMA-skriveren.

Bilder som lastes ned fra Internett eller som tas med iPhone, kan også skrives ut raskt og enkelt.

Canons iEPP-program har dessuten en ”kameraknapp” som gjør det mulig å ta nye bilder og skrive dem ut. Programmet støtter ulike Canon medietyper og formater , og gir valg mellom utskrifter med og uten hvite kanter Du får stor frihet til å skrive ut og glede deg over de spesielle favorittbildene.

Canons iEPP-program vil være tilgjengelig for nedlasting fra tidlig november.

Legg igjen en kommentar