Forlater Microsoft og blir Hyper

Markedsdirektør i Microsofts forbrukerdivisjoner, Benedikte Løvdal, er ansatt som ny daglig leder i Hyper Interaktiv.

Benedikte kommer fra Microsoft der hun blant annet har ledet og bygget opp MSN.no og Windows Live.  Løvdal sitter i dag blant annet i styret til INMA og i ANFO.

-Hyper Interaktiv er etter mitt syn ett av de mest spennende byråene i det norske markedet i dag. Deres sammensetting av kompetanse og fagområder er unik, og gjør dem til et byrå for fremtiden. Kombinasjonen av kommunikasjon, e-læring og teknologi gjør at vi kan hjelpe våre kunder med å løse helhetlige kommunikasjonsutfordringer i en krevende digital hverdag, sier Løvdal.

– Jeg er dypt imponert over hvordan Hyper Interaktiv har bygget seg opp gjennom ti år, og ydmyk over å få mulighet til å være med å utvikle selskapet videre. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og ser frem til å møte eksisterende og nye kunder uttaler Benedikte Løvdal.

Hyper Interaktiv har hatt en betydelig vekst de siste årene og har blitt kåret til Gaselle-bedrift hvert år siden 2007.

Løvdal tar over stillingen som daglig leder etter Rolf Risnes.

– Hyper Interaktiv har vokst til å bli et solid selskap med mange ansatte og en solid omsetning. Det føles veldig riktig å få på plass en daglig leder med kompetanse, erfaring og klare visjoner for å utvikle selskapet videre. At Benedikte takket ja til stillingen som daglig leder er vi meget stolte av. Etter snart 10 år med en hånd på rattet og en hånd på leveransene gleder jeg meg til å vie hele min fulle oppmerksomhet på kunder og prosjekter i årene fremover, sier Risnes.

Legg igjen en kommentar