Nå kommer betaversjonen av Opera Mobile 10

Opera Software lanserer i dag betaversjonen av Opera Mobile 10 for Nokia og andre Symbian/S60-håndsett. Det beste av alt er at det er gratis!

Opera Mobile 10 beta er tilgjengelig for Nokia, Sony Ericsson og Samsung smartphones kjører Symbian/S60, 3. og 5. utgaver.

Mest kjent i den nye Opera Mobile 10 beta er en slank design, som Opera først ble introdusert til verden i den siste utgaven av Opera Mini 5 beta.

Opera Mobile 10 beta er optimalisert for både berøringsskjerm og tastatur-stil navigering og er gratis tilgjengelig her.

Performance ble prioritert i denne betaen. Den er nemlig dobbelt så rask som den forrige Opera Mobile utgitt for Symbian/S60, og du vil oppdage hastigheten betydelig forbedring når du laster ned sider, zooming og panorering.

Opera Turbo er også integrert.

– Dagens kraftige smartphones fortjener en like kraftig nettleser, som Opera, sier Jon von Tetzchner, administrerende direktør i Opera Software.

– Denne beta-versjonen fortsetter vårt arbeid for å utvide skrivebordet webopplevelsen til mobiltelefoner, som tillater brukere å surfe på nettet uten begrensninger, selv når du er på farten. Uansett når enheten i bruk, gir Opera en raskere, enklere og problemfri web-opplevelse, sier von Tetzchner.

Tilgjengelighet

Betaversjonen er gratis å laste ned til datamaskinen her din fra eller direkte til mobiltelefonen din fra http://m.opera.com/mobile.

Legg igjen en kommentar