VIDEO: Sony Ericsson med iPhone-killer

Sony Ericsson annonserte Xperia X10 idag. Det er uten tvil den kraftigste Android-telefonen til dags dato.

Se video nederst i bloggen!

Den har spesifikasjoner som 1Ghz Snapdragon prosessor, 1GB intern lagring (8GB MicroSD kort følger med), 4 tommers skjerm på 480 x 854 pixels WVGA, 8.1 megapixel kamera, 3.5mm port, aGPS, 3G og alt det andre vanlige for slike high-end telefoner idag…

Telefonen er overraskende nok, ikke basert på Android 2.0 (Éclair), men Sony Ericsson har bygget et par grensesnitt oppå standard Android:

Timescape
Med Sony Ericsson Timescape får du all kommunikasjon med én person samlet på ett sted. Facebook, Twitter, e-post, bilder, tekstmeldinger – alt er samlet. Du slipper å åpne forskjellige programmer for å se hva som skjer.

Mediascape
På Internett eller lagret i telefonen: Med Mediascape er all musikk, alle bilder og alle videoer samlet på ett sted. Du har tilgang til dine mediefiler fra alle steder – PlayNow, YouTube, telefonminnet.

Det er ganske modig av Sony Ericsson å legge såpass store tilpasninger på toppen av Android grensesnittet. Hvordan vil det bli mottatt av kundemassen? En ting er ihvertfall sikkert… undertegnede skal definitivt ha en Xperia X10!

Vi får bare håpe at Sony Ericsson har lært av fadesen med Xperia X1, og får denne telefonen ut i butikkene så raskt som mulig, mens de ennå har en hype fra lanseringen!

Ifølge Engadget vil ikke telefonen komme i salg før første kvartal neste år.

Jeg tror det er lovlig sent, denne telefonen burde vært i salg før jul… det blir nok mange iPhones under juletreet i år også.

Her er en reklamefilm av telefonen

Mobizmag.no samarbeider med Norsk Androidforum

3 kommentarer om “VIDEO: Sony Ericsson med iPhone-killer

  1. Jeg var gira, helt til jeg så Sense. For meg er det der alt for mye hoopla og spinn og blinkeblink. Jeg er GUI-whore, men det der er alt for mye. I tillegg er det Sony Ericsson, så det at det er Android har liksom så lite å si når man vet at SE aldri kommer til å prioritere updates osv. Da blir det bare enda en SE, uten fordelene med Android.

  2. Beklager. «Jeg var gira helt til jeg så UI-et». Hjernen min slo seg av et øyeblikk.

  3. Jeg er spent på hvordan Sony Ericsson klarer å få Timescape og Mediascape med resten av Android OS.

    Hvis enkle oppgaver vil kreve fire swipes opp og tre bort… ja, da har Sony Ericsson bomma.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com