Vant konkurranse om mobildesign

Designforslaget fra Alice Rystad fra Skodje vant konkurransen om beste dekseldesign og vil prege 500 spesialeksemplarer av den såkalte ”VEGAS-mobilen” – en W508 Walkman med ny musikk og annet innhold fra den kritikerroste norske filmen.

I tillegg vant hun sitt eget eksemplar med Tele2-abonnement og Koss-hodetelefoner.

VEGAS-mobilen er en Sony Ericsson W508 Walkman spekket med kule funksjoner og innhold fra VEGAS-filmen, blant annet aktuelle låter som Lars Vaulars ”Solbriller på”, Fjorden Babys ”Step Out” og Anorektisk Utopi”, samt Casiokids’ ”Fot i hose” og ”Finn bikkjen”.

Musikktraileren til ”Solbriller på”, filmens trailer samt et eksklusivt filmklipp er også forhåndslagret på mobilen.

I forbindelse med premieren på ungdomsfilmen VEGAS arrangerte Sony Ericsson, Tele2, SF Film og Spirit en konkurranse der deltakerne frem til 20. oktober kunne designe sin egen versjon av ”VEGAS-mobilen” på web – og der vinnerens design vil prege 500 telefoner som kommer i handelen i nær fremtid.

Finalist med ”Det beste i livet”
Designforslaget fra Alice Rystad fra Skodje, med tittelen ”Det beste i livet”, var blant de 15 av over 120 designforslag som fikk flest stemmer. Dermed var hun med i kåringen av den endelige vinneren, som ble foretatt av en jury bestående av hovedrolleinnehaver Karoline Stemre fra filmen og en representant fra både Sony Ericsson og Tele2.

Ikke bare vil Alices vinnerdesign prege 500 eksklusive VEGAS-mobiler som snart kommer i salg via Elkjøp og Tele2.no.

Hun vil også motta et eksemplar av telefonen med sin egen design, Tele2 Champion-abonnement med 100 ringeminutter og 200 sms per mnd i et helt år samt Koss hodetelefoner.

Juryens begrunnelse

”VEGAS-filmen tar opp mange viktige og aktuelle tema. Dette bidro til at designkonkurransen vakte stort engasjement og at det kom inn mange flotte forslag. I valget av den endelige vinneren la vi blant annet vekt på det visuelle helhetsinntrykket samt hvordan ulike elementer passer til VEGAS-filmens tema, ”Tro, hat og kjærlighet”. Av de 15 finalistene fant juryen at ”Det beste i livet” var en velfortjent vinner, og vi gratulerer Alice Rystad”, heter det i juryens begrunnelse.

Legg igjen en kommentar