Tror ikke på Kindle, men på mobiltelefonen

Ex-sjef Kjell Aamodt i Schibsted har ingen tro på det nye lesebrettet Kindle fra Amazon. Han sier at mobiltelefoner – og spesielt iPhone – er mye mer spennende.

Kindle er bare en dum datamaskin. Jeg skjønner ikke hvorfor folk tror på lesebrettet. Mobilen er langt mer spennende som plattform. Se hva iPhone har gjort med bruk av innhold og surfing på nettet. Det er her de store mulighetene ligger, sier Kjell Aamodt til Kampanje.

På bakgrunn av dette svaret skulle man tro at Kjell Aamodt allerede var en svoren iPhone-bruker, men det er ikke tilfelle:

Han sier til Kampanje at han dessverre ikke har iPhone, og at det er 20 personer i Schibstedt (ledelsen? – red. anm.) som venter på at den skal komme.

Bladet har også spurt den tidligere mediamogulen om når Schibsted vil utvikle sin første mobiltelefon.

Kjell Aamodt svarer til Kampanje at dette ikke er en prioritert oppgave.

En kommentar om “Tror ikke på Kindle, men på mobiltelefonen

  1. Mobiltelefon er alltid tilgjengelig og er derfor enklere å lese på, men det er svært få som vil sette seg i godstolen med et glass whisky og en bok på mobilen… I så måte er Kindle en langt bedre erstatter for vanlige bøker. Mobilen er et tillegg for å kunne lese også der man ikke ellers ville hatt boken tilgjengelig, men for alle som leser mye er ikke mobil, iphone eller pc en løsning, det sliter for mye på øynene.

    Den eneste fordelen Kindle’en min har over mobilen er at den er bedre å lese på, imens mobilens fordeler er mange: Mindre og enklere å ta med seg, innebyg lys, velfungerende nettleser, VPN tilgang til serveren hjemme, spiller video osv osv. Likevel er det nok til at jeg foretrekker å ta med Kindle’en de fleste steder jeg drar, selv om jeg har de samme bøkene på Kindle og mobil.

Legg igjen en kommentar