Utskiftingen av mobilnettet koster 400 millioner

I pressemeldingen som Telenor sendte ut i forbindelse med utskiftingen av mobilnettet sto det ingen ting om hva dette vil koste. Mobizmag.no får opplyst at utskiftingen vil koste rundt 400 millioner kroner.

Les også: Telenor vil skifte hele mobilnettet

– Vi har ikke gått ut med opplysninger om kontraktenes størrelse i kroner og øre. Analytikere har vurdert at selve utskiftingen av mobilnettet vil koste rundt 400 millioner kroner, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Mobizmag.no.

Krokan sier at planen er at utskiftingen av mobilnettet skal skje over en to års periode.

– Utskiftingen av mobilnettet gir oss enorme muligheter i forhold til det våre konkurrenter kan stille opp med. Derfor er jeg veldig, veldig glad for at Telenor har bestemt seg for dette, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor til Mobizmag.no.

En kommentar om “Utskiftingen av mobilnettet koster 400 millioner

Legg igjen en kommentar