Carrot kjøper IP-telefoniselskapet Intelecom

Carrot Communications har inngått avtale med Norvestor om kjøp av Intelecom Group. Bak handelen står Opplysningen 1881s toppsjef, Stig Eide Sivertsen, som bygger et millardkonsern.

– Synergiene vi oppnår med dette kjøpet vil gi større muligheter for det nye selskapet, sier André Jensen, administrerende direktør i Carrot.

– Intelecom er en markedsleder i Norge innenfor IP-telefoni og Unified Communications og Carrot er en stor aktør innen kommunikasjonsteknologi og mobile løsninger. Vi får et nytt og samlet telekomselskap som vil stå sterkt i markedet, sier Jensen.

– Kjøpet vil styrke Carrot ytterligere i markedet, og vi er nå i ferd med å skape et av Norges beste fagmiljø for kommunikasjonsløsninger, sier Stig Eide Sivertsen, styreleder i Carrot Communications.

– De to selskapene utfyller hverandre på en meget god måte. Nå går vi i gang med integrasjonsprosessen for å bygge en god organisasjon, og for å ivareta våre kompetente medarbeidere på en god måte, sier han.

– Intelecom er godt fornøyd med eierskiftet. Dette vil styrke vår posisjon i markedet. Vi vil nå kunne tilby eksisterende og nye kunder en bredere løsningsportefølje. Markedet fokuserer i større grad på mobilitet og tjenester, og nå skal vi kapre betydelige markedsandeler, sier Eivind Hauglie-Hanssen, konsernsjef i Intelecom Group.

– Intelecom har hatt en god finansiell utvikling i vår eierperiode, og framstår som en meget sterk kompetansebedrift med en utmerket ledelseskultur. De underliggende verdiene i selskapet er bedre synliggjort gjennom eierskifte, og vi er trygg på at selskapet vil styrke sin posisjon hos en industriell eier, sier Henning Vold, styreleder i Intelecom Group.

Fakta

  • Intelecom Group AS har vært i markedet i over 20 år, og leverer kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet.
  • Selskapet omsatte i 2008 for 437 millioner kroner, og hadde en EBIDA på 40 millioner kroner.
  • Carrot Communication AS ble etablert i 1999, og omsatte i 2008 for 346 millioner kroner, med en normalisert EBITDA på 32 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar