Dette er Årets underholdningsmaskin

Sony tok hjem prisen for Årets underholdningsmaskin, slik de også gjorde det i 2007. PlayStation3 kan bli årets «slager» under juletreet mener Elektronikkbransjen.

Med sin nye versjon av PlayStation3 leverer de et slankere og mer plasseringsvennlig produkt, med økt kapasitet og lavere pris. Dette ble sagt av juryen under arrangementet Årets julegaver i kveld.

Les også: ALT om Årets julegaver – få nyttige tips!

«PS3 er fra før verdens mest solgte Blu-ray Disc-spiller (BD), og siden BD-spilleren i nye PS3 er oppgradert er det grunn til å tro at de beholder denne posisjonen ennå en stund. PS3 spiller både BD-, DVD- og CD-plater, også med Divx-innhold. Den kan koples opp til det trådløse nettverket, og gir tilgang til bilder, musikk og filmer man har liggende på en datamaskin.

Den nye konsollen er 33 prosent lettere og 33 prosent mindre enn forgjengeren. Den bruker 34 prosent mindre strøm, og er utstyrt med en harddisk på hele 120 GB.

PS3 er et godt valg både for dem som ønsker seg en spillmaskin, og dem som ønsker seg en BD-spiller til jul. Begge får de den andre funksjonen med på kjøpet», sa juryen i sin begrunnelse.

Bildeserie: 260 bransjefolk på julegavejakt

Bildeserie: Dette er julegavene du egentlig vil ha

2 kommentarer om “Dette er Årets underholdningsmaskin

Legg igjen en kommentar