Dette er Årets mobiltelefon mener Elektronikkbransjen

Apple iPhone 3GS 32 GB er kåret til Årets mobiltelefon. Dette ble kjent under arrangementet Årets julegaver som ble arrangert i kveld.

Les også: ALT om Årets julegaver – få nyttige tips!

Apple vant dermed for andre år kategorien årets mobiltelefon med sin iPhone.

Den amerikanske produsenten har lykkes i å utvikle et produkt som mange ønsker seg, og som konkurrentene sammenligner seg med.

«I markedet finnes en lang rekke avanserte terminaler, som på papiret har bedre spesifikasjoner enn Iphone 3GS. Apples intuitive grensesnitt er derimot så vellykket at dette ikke bare er er telefon for proffbrukerne», mener fagbladet Elektronikkbransjen som står bak kåringen.

TEST: iPhone 3Gs er en middels businessmobil

«Utseendemessig er det ingen forskjell mellom 3GS og forgjengeren 3G, men årets nye modell har ny og raskere prosessor. Kameraet er økt fra to til tre megapiksler, med autofokus og makrofunksjon. 3GS har fått muligheten til å filme videoklipp, og enheten har funksjon for enkel videoredigering. Andre ting som skiller 3GS fra 3G er det magnetiske kompasset, samt at kapasiteten på toppmodellen er økt til 32 GB», skriver juryen i sin begrunnelse.

Bildeserie: 260 bransjefolk på julegavejakt

Bildeserie: Dette er julegavene du egentlig vil ha

Juryen har vurdert en lang rekke produkter i denne kategorien, men de brukervennlige multimediafunksjonene kombinert med muligheten til å laste ned et stadig økende utvalg applikasjoner gjør at Apple Iphone 3GS i 32 GB versjon fortjener prisen som årets mobiltelefon.

5 kommentarer om “Dette er Årets mobiltelefon mener Elektronikkbransjen

  1. At Iphone blir kåret til årets mobil av el-bransjen er en skandale når HTC sin HD2 er på markedet, som spiser iphone til frokost!

  2. Jeg ble også overrasket over at Elektronikkbransjen valgte iPhone for andre år på rad. Men husk at mange av dem er salgsfolk, og de ser mer etter salgstall enn teknologi. Ser også fram til å prøve HTC sin HD2 når den kommer.

  3. For ikke å snakke om hvor innovative HTC har vært med HTC Hero… både design og funksjon… Innovasjonsmessig overgår HTC lett Apple sin marginale forbedring av iPhone!

  4. iPhone har kanskje mer apps via Applestore, men brukgergrensesnittet til HTC er bredere enn Apple sitt. Man har vel stort sett flere muligheter ved et bruk av WM eller Android i forhold til underholdnings verdier og multimedia muligheter. Når man snakker salgstall har iPhone markedsført seg bedre enn HTC. Jeg tror at hvis HTC hadde vært like flinke, så ville kanskje folk lent seg mot WM og Android, siden de kjenner seg hjemme der?

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com