Kårer årets julegaver – men Julenissen kommer ikke

I kveld kårer Elektronikkbransjen «Årets mobiltelefon» og «Årets tilbehør». Men hovedpersonen selv – Julenissen – han kommer ikke før 24. desember.

Det sier Stian Sønsteng, redaktør i fagbladet Elektronikkbransjen, som utgis av nettopp stiftelsen Elektronikkbransjen.

I kveld vil han og informasjonssjef Erik Andersen fungere som julenissens gode hjelpere når Årets julegaver skal kåres på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo.

I fem år har herrene ledet arrangementet som i år består av 44 leverandører som representerer 70 merkevarer. Til sammen kommer det 250 bransjefolk og journalister.

– Det er utrolig at arrangementet har blitt så stort i løpet av fem år. Tidligere har vi hatt en såkalt minimesse i forbindelse med arragementet, men med så mange leverandører tilstede, har vi år omdøpt denne til å være en ordinær messe, sier Stian Sønsteng til Mobizmag.no.

– Hvilken modell blir kåret til «Årets mobiltelefon»?

– Det blir … nei det sier jeg ikke … du får vente til i kveld. Jeg tror det blir en stor overraskelse, sier Sønsteng hemmelighetsfullt.

– Dere er jo Julenissens gode hjelpere. Tror du Julenissen kommer i kveld?

– Han har ikke meldt sin ankomst, for å si det sånn. Men for to år siden dukket han uanmeldt opp, og det var jo gledelig. Så vi får se hva som skjer i kveld, sier Stian Sønsteng.

Bildet av Julenissen i denne artikkelen er da han dukket opp på julegavearrangemenetet for to år siden.

Hvilken bransjekjendis er det er som skjuler seg bak skjegget? Skriv svaret i kommentarfeltet nederst på siden!

En kommentar om “Kårer årets julegaver – men Julenissen kommer ikke

Legg igjen en kommentar