Lagde skattesøk til VG

Hva er skatten din? Og hva er naboens eller sjefens ligningstall? Du vil gjerne ha svaret med en gang – når du ikke er foran en PC. Det gjorde Go Mobile noe med.

VG er ikke bare Norges største avis, de har også største nettavis og mobile nettsted. Derfor er det et prestisjeprosjekt som Go Mobile startet da de skulle lage Skattesøk for iPhone til nettopp VG.
Go Mobile har som en av de første aktørene i landet erfaring med utvikling på Apples iPhone.
Med VGs Skattesøk har du alltid tilgang til de offisielle skattetallene tilpasset til din iPhone/iPod. I VG Skatt kan du søke som vanlig, lagre personer i huskeliste, se topplister basert på personers fødselstall/bosted/begge eller ut i fra et kart.
Du kan også hente ut vennene dine automatisk via Facebook. VG har forbedret skattesøket i år, noe som medfører at du enklere kan finne de du ønsker.

Henter fra fjesboka
Facebook-funksjonen henter ikke bare vennelisten din, den søker også opp alle disse sine skattedata i en operasjon slik at du fra en liste kan se hvem som tjener mest eller har høyest formue.
Topplister kan hentes ut fra personer for å sammenligne personer fra samme årskull, samme kommune eller samme kommune og årskull. Topplister kan også hentes fra en kartfunksjon der du merker et sted på kartet og får opp topplisten basert på postnummer.

Kjenner VG godt
I 2008 utviklet Go Mobile det nye diskusjonsforumet til VG Nett, VG Debatt. Forumet ble godt mottatt, og har siden lanseringen vært i flittig bruk til å diskutere artikler, politikk, sport, helse, og mye mer.
Go Mobile var også med på å utvikle direktefotballsatsingen til VG Nett, VG Live, hvor du kan følge med på norsk og internasjonal fotball, og få løpende oppdateringer av kampene. I tillegg kan du for en rimelig pris se hele kamper eller høydepunkter fra kamper.

Utvikling
I samarbeid med kundene utvikler Go Mobile nye spennende webløsninger og tjenester basert på siste tilgjengelige teknologi.
Vårt utviklingsmiljø har bred kompetanse innen det meste av Open Source teknologi. Metoden i våre utviklingsprosjekt (Scrum) gjør at kunden også til enhver tid er oppdatert og involvert i prosessen.

Fakta

Go Mobile

Leverer produkter og konsulenttjenester i grensesnittet internett/web og mobil. De var tidlig ute i det norske markedet og spesialiserte seg på å lage nyttige iPhone-applikasjoner. Selskapet jobber også med Key Performance
Indicator, som er en løsning for distribusjon av ledelsesinformasjon eller såkalte KPI data. De tilbyr dessuten Go Mobile Center, som er en integrert løsning for visning av interaktive annonser på mobiltelefoner.

Legg igjen en kommentar