Gir Veidekke ny mobil- og dataløsning

NetCom og TeliaSonera har inngått en kontrakt med Veidekke om en mobil- og dataløsning som knytter sammen selskapets kontor i Oslo, Stockholm og København.

Avtalen løper over tre år og har en verdi på over 50 millioner kroner.

Veidekke er Norges største entreprenør og en av Nordens største virksomheter innen bygg- og anleggsvirksomhet med 6250 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.

Gjennom avtalen med NetCom og TeliaSonera får Veidekke en nordisk telefoniløsning og et høykapasitetsnett for datakommunikasjon.

Nært samarbeid
– Vi har hatt en nært og velfungerende samarbeid med NetCom i flere år. TeliaSoneras nordiske fokus og sterke nærvær i de landene vi driver virksomhet var viktige komponenter når vi inngikk den nye avtalen, sier IT-direktør Børge Teigland i Veidekke.

Fremtidsrettet løsning
– Veidekke har valgt en fremtidsrettet løsning med store utviklingsmuligheter. Med TeliaSoneras DataNet og NetComs mobilnett som plattform ligger det også muligheter for å bygge ut løsningen med Unified Communication gjennom å integrere IP-telefoni og video med Veidekkes IT-system, sier administrerende direktør August Baumann (bildet) i NetCom.

Legg igjen en kommentar