Millardkontrakt til Atea

Atea og direktør Steinar Sønsteby har fått kontrakt på levering av logistikktjenester til Altiboxpartneres utrulling av bredbånds- og alarmprodukter til fiberkunder. Avtalen er på 1,4 milliarder kroner.

Avtalen går over syv år, noe som årlig vil gi Atea inntekter på 200 millioner kroner.

Altibox skal distribuere hjemmesentraler, dekodere og alarmutstyr ut til sine ca 180.000 kunder over hele landet, og har en offensiv vekststrategi.

– Atea har vært en god partner til Altibox over flere år. Gjennom dette arbeidet har vi lært å kjenne de som pålitelige og effektive. Når vi nå skulle velge partner for leveranser ut til våre kunder over hele Norge stod Atea sitt landsdekkende apparat sentralt, men mest avgjørende var deres imponerende logistikksenter i Växjö, sier Altibox-direktør Eirik Gundegjerde.

– Altibox velger oss som leverandør til deres partnere rundt om i landet er gledelig og en viktig milepel for Atea. Atea satser på å være sterke innen logistikk, og oppbyggingen av vårt logistikksenter i Växjö står sentralt i denne satsingen, sier administrerende direktør Steinar Sønsteby i Atea.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com