De vant Telenors partnerpris på 100 000 kroner

I sterk konkurranse med 15 andre bedrifter stakk et mobilselskap av med seieren og 100.000 kroner i Telenors første partnerpriskonkurranse.

mBricks vant prisen. De har i samarbeid med SuperOffice utviklet en løsning som er meget godt egnet til å tilgjengeliggjøre PC-løsninger på mobilen.

– Telenor ønsker å stimulere til innovasjon av nye løsninger og tjenester. Prisen er opprettet for å fremheve særlig vellykkede løsninger skapt av Telenors partnere. Vi håper prisen skal stimulere til fortsatt samarbeid og vekst sammen med våre partnere, sier Abraham Foss, leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge.

I partnerkonkurransen presenterte mBricks et rammeverk for utvikling av applikasjoner for mobiltelefoner, og demonsterte anvendelse av rammeverket med en løsning utviklet i samarbeid med SuperOffice. mBricks sin teknologi er egnet til å tilgjengeliggjøre PC-løsninger på mobilen. Teknologien hjelper utviklere å lage én applikasjon som kan brukes på de aller fleste mobiltelefoner, med et meget godt brukergrensesnitt, og som utnytter mobilens ulike ressurser, som for eksempel kamera, minne og GPS.

–  Vi er svært takknemlig for den anerkjennelsen juryen har gitt mBricks gjennom denne prisen. Nå ser vi frem til et spennende videre samarbeid med Telenor for å realisere våre felles mål om gjøre bedriftenes PC-løsninger tilgjengelig på vanlige mobiltelefoner, både i Norge og internasjonalt, sier administrerende direktør Svein Therkelsen i mBricks.

– Telenor er en av de fremste operatørene som både stimulerer til innovative løsninger og ikke minst tar ny teknologi i bruk for sine kunder. Vi setter stor pris på samarbeidet med Telenor, og satser hardt på å videreutvikle tekniske løsninger som vil gi selskapets kunder brukervennlige tjenester, sier Therkelsen.

–  Med mBricks sin teknologi kan utviklere lage en løsning som fungerer på omtrent alle mobiltelefoner som kan kjøre Java, og når derfor den store bredden av mobilbrukere, sier leder av juryen Frank Elter i Telenor. Han mener mBricks sin utviklingsplattform vil stimulere til å lage avanserte mobilitetsløsninger. Samarbeidet med SuperOffice viser at slike løsinger nå er kommersielt modne. Utviklere kan rette seg mot én plattform i stedet for å lage tilpassede løsninger mot den store mengden av ulike typer telefoner. Løsningen har også et internasjonaliseringspotensial.

– Juryen tror at løsningen kan gi flere bedrifter og brukere glede av mobile løsninger både i Norge og internasjonalt, sier Elter.

Telenors jury har bestått av Stein Tømmer, Pål Normann Johannsen, Hans Christian Hauglie, og juryformann Frank Elter.

Legg igjen en kommentar