Trådløs overvåkning av hjemmet og hytta i jula

Vil du være sikker på at huset ditt eller hytta på fjellet ikke rammes av innbrudd? Webkameraet DCS-1130 sørger for overvåkning og live streaming til 3G-telefonen og over internett et sikkert kort.

Det er mange som reiser bort i julen og feirer høytiden hos familie og venner eller på hytta på fjellet. Hvem er det da som passer huset?

D-Links DCS-1130 Wireless N nettverkskamera overvåker hjemmet ditt for deg og varsler deg om det skjer noe. Kamera kobles til ditt Wi-Fi-nettverk og overfører videobilder av høy kvalitet for overvåkning.

Det er utstyrt med en egen CPU og webserver, og du kan få fjerntilgang til det fra hvor som helst via Internett, inkludert på mobile enheter med 3G.

Dette betyr at du kan sitte på hytta eller der du er og se på bilder i sanntid fra hjemmet ditt. Du kan lagre øyeblikksbilder og ta opp video og lyd direkte fra nettleseren, og lagre på en lokal harddisk eller lagringsenhet.

Kameraets Wireless N-teknologi har en overlegen trådløs hastighet og rekkevidde som gir en feilfri forbindelse uansett hvor du plasserer det i hjemmet. Målområder kan defineres til å reagere på bevegelse, som da kan sette i gang et opptak og automatisk sende ut et varsel på e-post.

DCS-1130 finnes i butikkene og koster rundt 1900 kroner.

En kommentar om “Trådløs overvåkning av hjemmet og hytta i jula

  1. Hei ber om pris på overvåknings pakke med Kamra som har arbeidstemp. På -32 grader. Har 3 bygninger som skal åvervåkes. Dere kan gugle fram adressen Bæckerskæret 601 i Råneå i Luleå og se hva jeg behøver.Har 4G som nett.

Legg igjen en kommentar