TV2 med sport og spill på mobilen

– Våre brukere er interesserte i både sport og spill. Nå kan de få begge deler i en mobilløsning, sier Rune Andersen i TV 2 Sporten. De jobber nå med samme løsning for iPhone.

Sammen med Norsk Tipping har utviklerne på Nøstet i Bergen laget en mobilapplikasjon for spill og sportsnyheter.

Norsk Tipping har, som tidligere omtalt i Mobile Business Magazine, en applikasjon for å kunne spille Oddsen, Lotto og de andre spillene via mobilen. Nå har tippeselskapet gått i samarbeid med TV-2Sporten, og resultatet er en ny mobilløsning som TV 2 driver, der de også har inkludert mobilspillmodulen til Norsk Tipping.

– På denne applikasjonen kan du finne sportsnyheter, liveresultat og du kan spille på Langoddsen og de andre spillene til Norsk Tipping. Alt er på ett sted, sier Rune Andersen, som er ansvarlig for
trafikk & butikk i TV 2 Sporten.

– Vi har alt et pilotsamarbeid med TV2 Sporten på nett. Det går ut på at de tilbyr våre spill fra TV2sporten.no, og det var selvsagt spennende å kunne gjøre det samme på mobilen. Skillet mellom mobil og nett er om kjent i ferd med å viskes helt ut, så dette var et naturlig steg videre i samarbeidet med TV 2 Sporten. Sport og spilltilbudet blir dermed et spennende tillegg til vår eksisterende mobilløsning, sier mobilansvarlig Pål Bergersen i Norsk Tipping.

Betaling via Buypass
– Vi har en plattform som inneholder betaling via Buypass, god støtte for håndsett og en god fl eksibilitet for å kunne lage denne type applikasjoner. Vi håper å kunne lansere video i samarbeid med TV2 i 2010, fortsetter Pål Bergersen.

Videre søker Norsk Tipping samarbeid med ”håndsettmakerne” for å se om selskapet kan samarbeide på distribusjon og utvikling.

Applikasjonen med sport og spill vil bli markedsført på TV 2 utover høsten og vinteren.

– Vi har alt vist noen reklamer rundt løsningen, og det skal vi fortsette med. Blant annet kommer denne til å bli godt synlig under handball-VM for kvinner i desember, sier Andersen.

For TV 2 er det viktig å være synlig på både mobil og nett, i tillegg til TV-kanalene i TV2-konsernet.

På alle plattformer

– Vi ønsker å vise at vi er et mediehus som kan spre vårt innhold på alle slags plattformer. Vi har ingen direkte målinger, men en klar følelse at også brukerne blir stadig mer interessert i å konsumere sportsnyheter og tjenestene på nye måter. Det er heller ingen hemmelighet at vi her har kommersielle interesser også, sier Andersen.

Sport og spill-applikasjonen er tilgjengelig på de aller fl este mobiler. Norsk Tipping jobber med å få plass en spilløsning for iPhone.

– Når denne er på plass vil vi inkludere spillmodulen deres på vår eksisterende iPhone-applikasjon, avslutter Andersen.

En kommentar om “TV2 med sport og spill på mobilen

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com