En iPhoneholikers juleønsker

Det er ingen tvil, iPhonen min fortsetter å glede meg, den fortsetter å være min teknologiske følgesvenn, min tidtrøyte like mye som min underholdningsmaskin, mitt arbeidsverktøy, min telefon – og nå også sannelig en teknisk enhet mine tvillinger på tre og et halvt år har begynt å fatte interesse for, og faktisk begynt å spille med.

Min kone vil nok si at jeg er hekta på min iPhone, eller kanskje til med si at jeg er en iPhoneholiker. Den er nok med meg hvor som helst, og når som helst, og jeg liker å bruke den til en hver tid.

Det er mange som mener – inkludert meg selv  – at den virkelige killer-applikasjonen eller tjenesten til iPhone er App Store, som med sitt vell av programmer skiller seg dramatisk ut fra sine konkurrenter, noe jeg også tror den vil kunne gjøre i lang tid med. Jeg er selvsagt helt enig i det – at App Store ruler, det som derimot overrasker meg er egentlig hvor underholdende det er i seg selv å søke etter applikasjoner.

  • Jeg sjekker selvsagt alltid om det har kommet nye versjoner til de programmer jeg har installert.
  • Av og til bruker jeg iTunes for å sortere og systematisere hvor mine iPhone apps skal ligge – hvor mange jeg skal slette, gamle apps jeg har lastet ned som jeg vil ha tilbake igjen til telefonen, hvor mange sider med apps jeg skal ha, osv…
  • I tillegg sjekker jeg alltid – iallefall en gang hver dag – hvordan Top25 listene ser ut.
  • Jeg bruker selvsagt også Categories for å søke meg frem til potensielle nye apps, men den funksjonen jeg har forelsket meg i det siste er definitivt Genius, som basert på mine tidligere nedlastninger kommer med forslag om nye apps jeg kan/bør laste ned. Helt GENIALT som tjenesten også heter…. elsker det her!

Mine juleønsker

  • Gavekort på nedlastninger av Apps til min iPhone
  • Billigere 3G-priser fra våre teleoperatører….det kan fort bli dyrt å bruke google maps sammen med diverse programmer som skal tipse deg om restauranter etc – spesielt om du er i utlandet
  • Bluetooth tastatur som fungerer til iPhone – genialt når jeg vil skrive mail, blogge, eller forfatte lengre SMS-er, osv
  • Bluetooth øretelefoner – handsfree med ledning er ikke handsfree …

Legg igjen en kommentar