Nokia åpner dørene til norsk Ovi Butikk

Nå er Nokias innholdstjeneste Ovi Butikk klar i norsk språkdrakt. Samtidig blir det også mulig å betale for sine innkjøp via operatør.

Siden  åpnet i slutten av mai, har norske forbrukere forholdt seg til en engelskspråklig versjon. Nå kan de shoppe på norsk.

Med Ovi Butikk kan brukeren fylle mobiltelefonen med spennende personlig innhold; fra spill, videoer og podkaster til produktivitetsverktøy og nettjenester. Butikken er fylt opp med både gratis og betalt innhold fra globale og lokale utviklere.

Snart publiseres for eksempel en Gule Sider-widget i Ovi Butikk. Da får du enkel tilgang til Gule siders tjenester rett fra startskjermen.

En VG-widget er også på vei. Den vil gi nyhetsoppdateringer fra VG direkte på startskjermen.

Ovi Butikk fungerer på en rekke av Nokias terminaler – hele veien fra enklere Series40-modeller som Nokia 6700 classic til mer avanserte underholdningsmobiler og forretningsmobiler som Nokia N97 mini og Nokia E72.

– Med Ovi Butikk kan brukeren enkelt tilpasse mobilen med morsomt og smart innhold etter personlig ønske. Det at tjenesten nå kommer i norsk språkdrakt og med mulighet for å betale via operatør, gjør at vi kan tilby en enda bedre brukeropplevelse med Ovi Butikk, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge.

Betaling via operatør er på plass og klar til å benyttes av de aller fleste norske sluttbrukere.

For å komme i gang med å laste ned innhold og applikasjoner fra Ovi Butikk, gå til store.ovi.com på telefonens nettleser.

Fakta

  • Ovi Butikk er en mediatjeneste i utvikling som forener Nokias eksisterende innholdstjenester i en “one-stop-shop” med både gratis og betalt innhold.
  • Tusenvis av innholdsindustriens største navn distribuerer innhold, applikasjoner og spill side om side med uavhengige innholdsutviklere på Ovi Butikk.
  • Innholdsleverandører og applikasjonsutviklere kan melde seg inn og distribuere sitt innhold gjennom Ovi Butikk ved å besøke publish.ovi.com.

Legg igjen en kommentar