Nå kan du kjøpe mini-TV på kiosker

Mini-TV, nye teleprodukter og annen forbrukerelektronikk er ikke lenger bare tilgjengelig hos de store varehusene som Elkjøp og Expert. Nå kan du kjøpe slikt utstyr også på kiosker.

– Det er mange som vil få mini-TV i julegave i år, tror markedssjef Jan Yngve Holen i 7-Eleven.

Narvesen og 7-Eleven rydder nå plass i hyllene til forbrukerelektronikk. Mini-tv og kontantkort for mobilt bredbånd er allerede på plass.

– Det er aktuelt for oss å selge alle typer el-varer som kundene ønsker å handle i kiosken, så lenge de ikke tar for stor plass, sier Terje Noreng, kategorisjef for spill og tjenester i Narvesen og 7-Eleven.

Han bekrefter at småelektronikk nå skal testes ut som satsingsområde i Reitans landsdekkende kioskkjeder Narvesen og 7-Eleven.

– iPod, PC-spill, telefontilbehør og nyvinninger innen tele og data kan være aktuelt, og vi er i forhandlinger med flere leverandører av slike produkter, sier Noreng.

Mini-tv er det første el-produktet som tilbys gjennom Narvesen og 7-Eleven. Etterspørselen ventes å stige raskt i månedene som kommer.

– Julegavesalget er viktig. I tillegg er det nok mange som vil skaffe seg en mini-tv til vinter-OL i februar neste år, sier Jan Yngve Holen.

Bransjeglidning
Daglig leder Tom Schmidt i eChoice, som er Reitan Servicehandels leverandør av mini-tv, mener produktet egner seg svært godt for kiosksalg.

– Bransjeglidning på småelektronikk er noe vi ser over hele verden. Særlig gjelder det rimelige produkter som ikke krever så mye kunnskap å ta i bruk. Mini-tv er jo foreløpig nytt for alle, men veldig lett å forstå og veldig anvendelig for folk flest, sier Schmidt.

Fakta

  • Mini-tv er kringkasting ved hjelp av Digital Multimedia Broadcasting (DMB).
  • Foreløpig når signalene ut til drøyt en million mennesker i stor-Oslo og omfatter NRKs kanaler, TV 2, TV 2 Nyhetskanalen og TV3.
  • Kanalene er foreløpig fritt tilgjengelige. Utvidelser til andre deler av landet kan komme.

Legg igjen en kommentar