TEST: SMS-bank på den enkle måten

Det er ingen tvil om at SMS-bank har vært en suksess, men mange finner det tungvindt å huske koder, kontonummer og sånt for å sende en melding. Ikke minst, det er kronglete å skrive det samme om og om igjen. Dette har utvikleren av TrineBank gjort noe med.

TrineBank er et slags grafisk grensesnitt for SMS-tjenestene til en rekke med banker. I skrivende stund støttes bankene Sparebank1, Skandiabanken, DnB NOR og Postbanken.

Når du først har definert kontoene dine i TrineBank, så blir det hele sikkert og trygt lagret i en kryptert fil med passordbeskyttelse. Dermed er det trygt og enkelt å hente saldoer på kontoene dine, samt overføre penger mellom kontoene dine.

Grensesnittet er veldig enkelt og brukervennlig lagt opp. Det er store og fingervennlige menyer og et eget talltastatur finnes også når du skal overføre penger mellom kontoene dine.

En viktig ting å poengtere, er at du kan ikke betale regninger eller overføre penger fra bank til bank.

TrineBank husker også dine siste saldoer og gir deg dermed en nyttig historikk over forbruket ditt.

En annen nyttig funksjon som jeg har brukt flere ganger, er å sende kontonummeret mitt til noen via SMS eller epost. Se for deg at du legger ut noe for en kollega, og blir enige om at kollegaen bare kan overføre penger til deg. Hvor ofte har du da ikke glemt å sende kollegaen kontonummeret ditt, og endt opp med å aldri få tilbake pengene? Nå kan du sende det med en eneste gang.

Du kan laste ned TrineBank fra Microsoft Marketplace for 26 kroner.

Positivt   🙂

  • Stor nytteverdi
  • Enkelt brukergrensesnitt
  • Hyppige oppdateringer

Negativt  🙁

  • Kun støtte for Windows Mobile
  • Ikke offisielt støttet av bankene

Total vurdering [Rating:5/6]

TrineBank er utviklet av Ronny Gydar, samme som utviklet bysykkel-applikasjonen vi har skrevet om tidligere.

6 kommentarer om “TEST: SMS-bank på den enkle måten

  1. Vi har forøvrig sendt inn en programoppdatering for TrineBank for et par dager siden, så om kort vil alle med TrineBank få automatisk oppdatert til versjon 2.1 (fiks for passordinntasting, og en del småenhancements, samt at TerraGruppen er nå fullt støttet).

    Siden Microsoft Marketplace automatisk oppdaterer alle program du har lastet ned gjennom dette, så vil alle få oppdateringer om få dager (må igjennom godkjenningsprosessen til Microsoft).

  2. I kveld ble TrineBank versjon 2.2 godkjent av Microsoft, så nå ligger en ny oppdatering tilgjengelig for alle på Marketplace. Nå støttes bla bankene i Terra Gruppen, og noen andre småfunksjoner og fikser.

Legg igjen en kommentar