Ny SMS-bank gir bedre banktjenester

Nå er det SMS bank som gjelder. Skandiabanken har lansert en helt ny SMS-bank som er veldig enkel å bruke for folk med mobiltelefon. Tjenesten er utviklet sammen med PSWinCom.

Selskapet har blitt et av landets fremste utviklingsmiljøer innen SMS-løsninger for næringslivet.

– Det å utføre enkle banktjenester og betale småbeløp til venner via SMS, har nå blitt enda enklere. Med mulighet til å lage personlige kontoalias og eget oppsett i nettbanken er tjenesten både blitt mer omfattende og enklere å bruke, sier informasjonssjef Johnny Anderson i Skandiabanken.

Skandiabanken har tidligere tilbudt kundene en standard SMS-bank levert av EDB Business Partner, men har nå utviklet og lansert en egen forbedret tjeneste på egen plattform.

Konkurransefaktor

– Vi regner med at Skandiabanken allerede neste år vil rute flere nye millioner SMS-meldinger knyttet til ulike banktjenester gjennom oss, sier salgs- og markedssjef Espen Fosse Storaas i PSWinCom.

– Dette kommer i tillegg til det store antall SMS meldinger som vi betjener for banken etter flere års samarbeid. Tjenester via SMS er nå en viktig konkurransefaktor for moderne banker. Dette stiller store krav til drift og service fra vår side. PSWinCom er i fremste rekke når det gjelder å utvikle SMS tjenester for næringslivet. Ikke minst innen bank og finans. Folk flest har mobilen med seg til enhver tid, og den har blitt et redskap for informasjon, varsling, påminnelser og nå også som en medbrakt bankterminal, sier Espen Fosse Storaas.

Bedre kontroll på økonomien under årets julehandel

Tjenesten introduseres nå midt i julehandelen, og er en julegave til alle Skandiabankens kunder. Bruk av SMS-bank kan være et smart tiltak for å ha kontroll over økonomien.

– I en hektisk førjulstid er det ofte behov for å sjekke saldo eller overføre penger mellom ulike kontoer for å balansere økonomien. SMS-bank er her den enkleste og mest tilgjengelige konto-tjenesten for å ha kontroll over egen økonomi, sier Anderson.

Sikker tjeneste

SMS-banken gjør enkle banktjenester tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Dette er en sikker tjeneste som må aktiveres i nettbanken før bruk. Løsningen er koblet opp mot det mobilnummeret som er registrert i nettbanken og kan enkelt deaktiveres dersom en skulle ønske det, sier Anderson.

Kort fortalt kan våre kunder nå utføre tjenester som å sjekke saldo, overføre mellom egne konti og betale til forhåndsdefinerte mottakere – såkalt vennebetaling. Alt dette ved bruk av sin mobiltelefon og enkle bokstavkoder i SMS-meldinger.

Servicevinner
Da Skandiabanken ble etablert i år 2000 var det den første rene selvbetjente nettbanken i Norge. Åtte år på rad har banken vært bransjevinner i Norsk Kundebarometer når det gjelder å ha de mest fornøyde kundene.

Både når det gjelder tilgjengelighet, åpningstid for kundeservice (06:00-24:00 alle dager), og bruk av moderne kommunikasjonsteknologi er Skandiabanken i front.

Den nye SMS-banken føyer seg inn i rekken av kundevennlige bankløsninger basert på moderne teknologi for bankens 335 000 aktive kunder.

En kommentar om “Ny SMS-bank gir bedre banktjenester

  1. Endelig har SMS bank blitt brukervennlig! Nok en gang er Skandiabanken i front når det gjelder brukervennlighet på banktjenester, masse kudos!

    Lagrer du 02265 som en kontakt med hurtigkodene i notatfeltet, er det enda enklere å huske hvordan bruke. Rettere sagt; du trenger ikke huske… 😉

Legg igjen en kommentar