De 10 beste iPhone-applikasjonene for business

Her er min topp-10-liste for iPhone-apps til bruk i forbindelse med jobb.

Hvordan klarte jeg meg før uten disse nyttige mobilapplikasjonene?

  1. WebEx Meeting Center – Denne er uvurdelig for meg. Den beste konferansetjenesten fortsetter å bli bedre. Har minst 2 WebEx møter hver dag, flere av disse tar jeg via mobilen. WebEx’en gir meg telefonkonferanser som alle andre løsninger, men med WiFi i nærheten har jeg også tilgang til presentasjonsmateriale over iPhonen, samt chat funksjon til alle online deltagerene. Helt rått!
  2. i-Clickr – bruk iPhonen din som presentasjonspeker. Kobles til din PC via WiFi og gir deg timer, mus funksjon, kan vise deg slidene som du skal presentere, eller enda bedre – notatene til slidene dine
  3. Nimbuzz – Den beste Multi-IM-klienten synes nå jeg. Samler alle mine Facebook, Google, Live Messenger & Skype klienter i ett IM grensesnitt hvor jeg kan chatte, ringe eller overføre bilder & filer. Kan settes til å være online i inntil en time etter at du har ”klikket” deg ut av app’en. Savner kun en ting – og det er at samme funksjon fungerer på Skype… her må du være online og på Nimbuzz for å være synlig som online i andre enden…dessverre…
  4. Snap – koble deg opp på et WiFi nett, og bruk Snap for å få oversikt over samtlige IP-enheter som er tilkoblet. Genialt hvis du søker etter et spesifikt produkt du skal konfigurere, og som du ikke finner IP-adressen til
  5. Cisco Mobile – Kontakter, Voicemail, rett fra mobilen min – som om jeg brukte min fasttelefon – Unified Communication rett på iPhone
  6. Ping! – Gratis SMS til mine andre iPhone kollegaer – raskt og enkelt, og som sagt – gratis!
  7. LinkedIn – Det beste sosiale nettverksprogrammet når du jobber
  8. CultureGPS – Genialt for å forstå hvorfor tyskere er annerledes enn oss, eller hvorfor svenskene ikke er like raske som dansker på avtrekkeren. Blir bare bedre og bedre jo mer du bruker den, og jo oftere du er i interaksjon med andre enn bare oss her på berget
  9. Cisco SIOToGo – Skaff deg viktig og kritisk sikkerhetsinformasjon om nettverket eller websiten du skal surfe på – før noe gærnt inntreffer! Her får du all sikkerhets- og sårbarhetsinformasjon rett på iPhone
  10. TripIT – Send inn flyreisen din til TripIt og de gir deg all info om når du skal reise, hvor du skal reise, når du ankommer, kart til hotellet ditt – alt du trenger for å vite hvordan reisen din er – hele tiden enkelt og greit presentert på din iPhone. Reiser du mye så er den her en KRITISK applikasjon – reiser du litt vil du også bli fort avhengig!

Hva er din topp 10-liste? Send inn listen som kommentar!

En kommentar om “De 10 beste iPhone-applikasjonene for business

Legg igjen en kommentar