EDB-sjefen slutter

Endre Rangnes slutter som konsernsjef i EDB Business Partner for å bli konsernsjef i Lindorff Group.

Styret i EDB har konstituert konserndirektør John-Arne Haugerud som konsernsjef i selskapet.

– Det er beklagelig at Endre Rangnes forlater EDB Business Partner. Han har innehatt stillingen som konsernsjef i nesten syv år, og har gjort en solid jobb for selskapet. Styret vil umiddelbart starte prosessen med å rekruttere hans etterfølger, sier styreleder Bjarne Aamodt.

Endre Rangnes ble utnevnt som konsernsjef i EDB Business Partner i april 2003. Under hans ledelse har selskapet blitt en betydelig aktør innen IT-tjenester i Norden. Selskapet har i dag 6.000 ansatte i 13 land.

– Vi har vært igjennom en fantastisk utvikling av selskapet de siste årene, og det har vært inspirerende å arbeide med våre dedikerte medarbeidere, styret, eiere og trofaste kunder. EDB er godt posisjonert for videre organisk vekst, og for å være en viktig spiller i forhold til fremtidig konsolidering av IT-tjeneste markedet i Norden, sier Endre Rangnes.

Legg igjen en kommentar