Mye sexy mobilinnhold på avveie

Nordmenn sender mer enn gjerne pikante mobilmeldinger og bilder, og i mange tilfeller ender de opp hos feil mottaker. Resultatet kan bli pinlig og ekkelt for avsender.

I en fersk undersøkelse Chess har gjort i samarbeid med InFact, viser det seg at nær en av tre mellom 15 og 24 år har sendt pikante bilde- og tekstmeldinger som har endt opp hos feil mottaker.

Mobilselskapets markedssjef, Jarle Alvær, synes tallet er høyt, men er likevel ikke overrasket.

Brukes til flørting

– Veldig mange mennesker er opptatt av å vise seg frem og bruker mer enn gjerne mobilen til flørting. Særlig de mellom 15 og 24 år, hvor overvekten ligger, bruker mobilen til hva enn det måtte være. Også dristigheter som dette, sier Alvær.

Men også i eldre alderssegmenter forekommer det at pikante MMS eller SMS ender opp i feil innboks.

Tallet blant de mellom 25 og 39 år er over 12 prosent, mens det er seks prosent for de mellom 40 og 59 år.

Dristige mobilaktiviteter

– Det morsomste med undersøkelsen er at vi fikk se at vi har en del frekkaser over 60 år der ute som også eksperimenterer med dristige mobilaktiviteter. Tre prosent har sendt meldinger med pikant innhold til feil mottaker, mens dobbelt så mange svarer at de ikke husker om de har gjort det, humrer Alvær.

– Jeg tror det skal litt til for at dette får alvorlige konsekvenser for avsender eller mottaker. I det store og hele er det bare humoristisk. Men jeg ser samtidig for meg at det lett kan bli både pinlig og ekkelt, særlig for de stakkarne som har tastet inn feil mottaker, forteller Alvær.

Legg igjen en kommentar