Bedre tyverisperre for mobiltelefoner

Den nye tyverisperren fra F-Secure sikrer at personlig og konfidensiell informasjon på mobiltelefoner ikke kan bli misbrukt, selv om telefonen er mistet eller stjålet.

Antityveriløsningen Anti-Theft er frittstående og tilgjengeliggjør nyttige sikkerhetsegenskaper for å beskytte mobiltelefoner med fjernsperring (remote lock), fjernsletting (remote wipe) og tyverikontroll (theft control).

Løsningen er tilgjenglig for telefoner på Symbian- og Windows-plattformer.

Fjernsperringen beskytter konfidensiell informasjon rakst og greit ved å låse telefonen med en enkelt sms. Tyverikontrollen aktiveres dersom noen endrer sim-kortet ved å låse telefonen og informerer deg om det nye nummeret. Fjernslettingen er den ultimate sikkerhetsløsningen som sletter all data på telefonen med en enkelt sms.

– Fordi vi har med oss mobiltelefonen overalt betyr det at den er spesielt utsatt for å bli stjålet eller at den kommer bort på annen måte. I dag inneholder mobiltelefoner store mengder personlig og konfidensiell informasjon som man må beskytte. F-Secures frittstående antityveriprogram tilbyr en enkel og rimelig måte å sikre at informasjonen ikke kan misbrukes av andre, sier Dag Arne Jerstad, Norgesansvarlig i F-Secure.

Legg igjen en kommentar