Ola Svartberg sluttet i Rubberduck og Aspiro

Ola Svartberg har valgt å slutte som sjef i mobil TV-selskapet Rubberduck Media Lab.

Erling Paulsen overtar som sjef for Aspiros forretningsområde for Mobil TV, datterselskapet Rubberduck Media Lab. Paulsen var tidligere leder for forretningsområdet Mobile Solutions.

For uten å være daglig leder for Rubberduck, var Ola Svartberg styremedlem i Aspiro Musikk AS og Aspiro Mobile Solutions AS. Han er nå ute av disse to rollene.

I en kortfattet pressemelding står det ikke HVORFOR Svartberg ønsket å slutte. Pressemeldingen er sendt ut i etterkant etter at Svartberg har forlatt Aspiro og Rubberduck. Sjefsskiftet skjedde ved nyttår, men pressemeldingen om sjefsskiftet ble først sendt ut fredag ettermiddag. Altså åtte dager etter sjefsskiftet.

Mobizmag.no har forsøkt å få kommentar fra Svartberg, men han har ikke respondert på våre henvendelser.

– Det var Svartberg som selv ønsket å slutte. Han har hatt det hektisk i tre år med å bygge opp Rubberduck fra å være et gründerselskap til å bli en stor aktør innen mobil-TV. Han sa i fjor høst at han ønsket å ta en pause. Jeg beklager at han sluttet fordi han gjorde en fantastisk bra jobb. Jeg skulle gjerne ha sett at han ønsket å være lengre hos oss. Jeg jobber gjerne igjen med han. Svartberg står til vår disposisjon ut januar dersom kunder trenger å komme i kontakt med han, sier administrerende direktør Gunnar Sellæg i Aspiro til Mobizmag.no.

Sellæg er ikke kjent med om Ola Svartberg har noen annen jobb å gå til etter at han har sluttet i Aspiro.

Legg igjen en kommentar