Bedre integrering av mobilen med sentralbordet

Aastra kommer nå med en ny klientprogramvare for integrering av mobiltelefoner i sine sentralbordplattformer (MX-ONE, Business Phone og Intelligate) for det norske markedet.

På denne måten blir fordelene med mobile sentralbordtelefoner tilgjengelige for bedrifter av alle størrelser.

Brukervennlig

Det er lagt stor vekt på brukervennlighet for å gjøre det enkelt å integrere mobiltelefoner med bedriftens sentralbord.

•    Funksjoner som tidligere var forbeholdt fasttelefoner, kan nå også håndteres med mobilen. Kommunikasjonen mellom personalet blir mer effektiv med for eksempel kortnumre, forespørsler, samtaleformidling, parkering av samtaler, konferanser, samtale venter, formidling av samtaler, viderekobling og henvisning (lunsj, møte, ferie og så videre).

•    Med bare ett (sentralbord)nummer og én talepostkasse økes de ansattes tilgjengelighet for kunder og kolleger.

•    Innebygd funksjon for mobil «least cost routing» bidrar til å spare penger. Samtaler styres automatisk slik at de tar den billigste veien til mottakeren. I første omgang tilbys funksjonen for MX-ONE.

Aastra Mobile Client støtter et bredt utvalg populære forretningstelefoner med Symbian OS S60 og BlackBerry smartphone med RIM OS.

– Hos Aastra mener vi at mobilitet er en nøkkelfaktor og drivkraft for spredning av unified communications. Med Aastra Mobile Client får brukerne det beste av fast og mobil telefoni, fri bevegelse og funksjonsrik bedriftstelefoni med ett enkelt grensesnitt, sier Stefan Möller, produktansvarlig for AMC.

– Mobiltelefoner har blitt et uunnværlig arbeidsverktøy, og integrering med den øvrige bedriftskommunikasjonen er derfor viktigere enn noensinne.

Gir økt produktivitet

– Muligheten til å være mobil, men tilknyttet sentralbordet, kan revolusjonere hvordan enkeltansatte eller hele bedrifter arbeider. Når grensene mellom fast og mobil telefoni viskes ut, økes produktiviteten og kreativiteten hos kontorbrukere som ikke lenger må sitte ved skrivebordet sitt. Økt produktivitet på grunn av bedre tilgjengelighet kommer i dagens økonomiske klima i stadig større grad til å regnes som et verktøy for å spare penger, sier Rob Arnold, senioranalytiker for Current Analysis.

Aastra Mobile Client styrker Aastras allerede omfattende produktportefølje for mobilitetsløsninger (inkludert DECT, SIP DECT, voice over WLAN og integrert Mobile Extension) for å dekke behovet til bedrifter av alle størrelser.

Installasjon på mobiltelefonen gjøres enkelt via en SMS-tjeneste for nedlasting, og når funksjonen er i gang, er den intuitiv for brukeren. Lisensmodellen er fleksibel, og bedrifter kan installere den for mindre grupper eller på mobiltelefonen til samtlige ansatte, alt etter behov.

Test selv!

Du kan laste ned og teste AMC gratis via AMCs demoportal.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com