TV2-kjendis blir direktør i Microsoft

Nyhetsanker i TV2 Nyhetskanalen, Christine Korme, blir 1. februar ny kommunikasjonsdirektør i Microsoft etter at Eirik Lae Solberg sa opp i fjor høst.

Etter nesten 25 år som journalist går nå Christine Korme til stillingen som kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge. De siste 17 årene har Korme vært i TV2 der hun er blitt et kjent ansikt både som nyhetsanker og reporter.

Hun har også vært korrespondent i Washington og programleder i Tabloid på den samme kanalen. Korme har også jobbet i NRK radio, blant annet i Dagsnytt 18.

– Det var svært mange søkere til stillingen, så vi har virkelig hatt anledning til å velge blant gode kandidater. Vi tror Christine vil passe godt inn hos oss – og hun har en journalistisk erfaring og en teknologisk nysgjerrighet som vil gjøre henne til en betydelig ressurs, sier administrerende direktør Hege Skryseth  i Microsoft Norge.

– Jeg har hatt 17 fantastiske år i TV2, men nå ser jeg veldig frem til å begynne med noe nytt. Microsoft er på mange måter en del av sentralnervesystemet innenfor IT-bransjen og er et foroverlent og kreativt selskap. Til tross for at IT-næringen allerede er Norges tredje største næring er bransjen i vekst – og jeg gleder meg veldig til å være en del av dette. Jeg vet at jeg vil komme til å jobbe med svært engasjerte og faglig dyktige kollegaer, så jeg ser virkelig frem til første arbeidsdag 1. februar, sier Christine Korme, påtroppende kommunikasjonsdirektør.

Legg igjen en kommentar